Naar boven

WAT IS DRESSCODE SUMMER CHIC VOOR HEREN?

(110) (110 artikelen)
Sorteren
Summer Chic heren is een dresscode die voorschrijft dat men zomers en netjes gekleed gaat. De dresscode geldt vaak op bruiloften of andere feesten die in de zomer worden gehouden. Heren kunnen op een summer chic heren gelegenheid verschijnen in een linnen of katoenen pak, maar hebben ook verschillende andere mogelijkheden.
 
SUMMER CHICHEREN OUTFITS: VAN KOSTUUM TOT SHIRTS EN PANTALONS

Summer chic heren is een nette, maar niet al te strikte dresscode. Heren kunnen er dus gerust een eigen twist aan geven. Een standaard summer chic outfit voor heren bestaat uit een mooi licht of gekleurd kostuum, gecombineerd met een mooi shirt. Een mooi overhemd met een nette pantalon kan echter ook een uitstekende keus zijn. In sommige gevallen kan zelfs een korte broek gepast zijn. U ziet dus dat er veel mogelijk is, zolang u maar zorgt voor een chique, zonnige uitstraling. Dit kunt u bereiken door gebruik te maken van lichte en luchtige stoffen, subtiele of juist stralende kleuren en zomerse accessoires.

 

SUMMER CHIC HEREN SCHOENEN

Heren kunnen bij hun summer chic heren outfit kiezen voor verschillende soorten schoenen. Nette maar informelere schoenen als brogues en loafers zijn een prima keuze, maar ook andere zomerse schoenen zijn toegestaan. Zelfs nette, mooi gemaakte sneakers zijn in veel gevallen gepast. Alleen teenslippers zijn op een summer chic heren gelegenheid een absolute no-go. Met onze shop-in-shop van Van Den Assem schoenen hebben wij 

 
SUMMER CHIC HEREN KLEDING VOOR HEREN BIJ BLIJDESTEIJN

Bij Blijdesteijn vindt u verschillende prachtige herenmerken, die naadloos aansluiten bij de dresscode summer chic heren. Zo hebben we prachtige colberts van merken als CG en Wellington, die prima kunnen worden gecombineerd met een leuke chino van bijvoorbeeld BerwichIncotexLatorreMasons of Plain. De outfit kan worden afgemaakt met een mooi hemd van EtonStenstroms of Xacus.

 
SUMMER CHIC HEREN KLEDINGADVIES 

De dresscode summer chic heren dresscode biedt heren veel ruimte voor een eigen invulling. Dit kan een voordeel zijn voor heren die precies weten wat ze willen, maar als u zich niet dagelijks bezighoudt met mode en trends, kan de grote vrijheid ook een nadeel zijn. Gelukkig kunnen onze deskundige stijladviseurs u compleet ontzorgen door samen met u de ideale summer chic heren outfit samen te stellen. Op basis van uw eigen smaak en voorkeuren helpen zij u aan een ensemble dat past bij uw persoonlijkheid en naadloos aansluit bij de dresscode summer chic heren. Wanneer u een afspraak heeft wordt u direct geholpen en dankzij onze one-stop shopping experience kunt u bij ons terecht voor alle gelegenheden. De hulp van onze personal shoppers is gratis en geheel vrijblijvend, dus maak vandaag nog een afspraak!

Maak hier een personal shop afspraak