Naar boven

Merkoverhemden Voor Heren

(501) (501 artikelen)
Voor een nieuw merkoverhemd bent u bij ons aan het juiste adres. Onze herencollectie bestaat uit de beste merken en is erg divers. Dus voor welke gelegenheid u zich ook kleedt en wat uw stijl ook is: bij ons kunt u vast slagen. Twijfelt u nog over de pasvorm of het merk van de blouse? Laat u vrijblijvend adviseren door een personal shopper.
Kies een categorie
Merkoverhemden Voor Heren

Het perfecte overhemd voor elk moment

Bij ons vindt u luxe overhemden van verschillende merken. De stijl varieert van een casual blouse voor koude winterdagen tot een chique overhemd voor zakelijke afspraken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een exclusief overhemd voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft. Indien u wenst, helpen we u om uw outfit compleet te maken. Bijvoorbeeld met een bijpassende pantalon, colbert, stropdas en schoenen.


 
Vergelijk onze exclusieve herenoverhemden

Een overhemd kan op een plaatje nog zo mooi lijken, maar u weet het pas zeker als u deze past. In de paskamer kunt u het materiaal voelen en kijken hoe de blouse u staat. Zitten de knoopjes mooi, sluit het goed aan op uw schouders en staat de kleur goed bij uw huid? Zo niet, dan reiken wij u een alternatief aan. Net zolang tot u het juiste overhemd gevonden heeft.

Uw figuur komt het beste tot uw recht als het overhemd mooi aansluit op uw lichaam. En of u nu fijngebouwd of wat breder bent, bij ons vindt u de juiste maat. Heeft u een grote maat nodig? Dan slaagt u vast bij de mannenmerken Eton, Olymp, Paul & Shark of Stenströms.