Ruilen en retourneren


Retourneren of ruilen via Blijdesteijn.nl

Natuurlijk komt het wel eens voor dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan je verwachtingen. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren kan binnen 14 werkdagen en de kosten zijn voor eigen rekening.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Blijdesteijn Mode is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van pakketten die retour worden gestuurd. Vraag daarom bij het PostNL servicepunt naar het verzendbewijs en bewaar deze goed. Nadat wij het artikel retour hebben ontvangen in de oorspronkelijke staat storten wij het geld terug op je rekening.

Vul het retourformulier in  en verpak de onbeschadigde en ongedragen artikelen met aangehecht prijskaartje naar:
Blijdesteijn Mode
Ruiterstraat 15
4001 LW Tiel

 
Retourneren in de winkel

Wanneer je ervoor kiest de bestelling te retourneren in de winkel, dan kan dit bij de kassa. Neem voor een goede verwerking van de retourzending, het retourformulier mee dat bij de bestelling zit. De terugbetaling gebeurt dan niet op het moment zelf maar word via het systeem verwerkt.

Ruilen

Indien je het artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, kun je een nieuwe bestelling plaatsen.


Status artikelen bij ruilen/retourneren

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en met aangehecht prijskaartje zijn. Het passen van kleding wordt niet gezien als gebruik.

Verkeerd of beschadigd geleverd artikel

Wanneer je een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan direct contact op met 0344614544. Wij zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Nee, uw bestelling wordt direct verwerkt en verzend klaar gemaakt. U kunt uw bestelling uiteraard altijd retour sturen.

Wanneer wordt het aankoopbedrag van mijn retour teruggestort?

Wij doen ons uiterste best om het aankoopbedrag binnen 15 werkdagen na ontvangst van je retour teruggestort te hebben op je rekening.


Klantenservice