Naar boven

DRESSCODES

Alles wat je moet weten over dresscodes Cocktail, black tie, white tie en tenue de ville: allemaal dresscodes voor bruiloften. Met een dresscode zorg je ervoor dat jouw gasten er perfect uitzien, ook op de trouwfoto’s! Maar, hoe weet je wat je moet dragen? Wij helpen je graag! Klik snel door voor meer informatie over de verschillende dresscodes voor bruiloften en feesten.
 
CASUAL DAMESMODE  

Wat de situatie of gelegenheid ook is: Je wilt er graag goed uitzien! Bij Blijdesteijn heb je daarom een ruime keuze uit de mooiste merken op het gebeid van casual.
Casual Damesmode

 
 


CASUAL HERENMODE 

Kleren maken de man, wat de situatie of gelegenheid ook is. Daarom heb je bij Blijdesteijn een zeer ruime keuze uit de mooiste merken op het gebied van casual herenmode. 

Casual herenmode
 


SMART CASUAL  

Draag jij je kleding graag smart casual? Dan slaag je bij blijdesteijn gegarandeerd. We hebben prachtige merken in elke smart casual stijl. 

Smart casual
 
 

BUSINESS CASUAL 

Business casual is een zakelijke dresscode die bij steeds meer bedrijven de standaard is. De kledingstijl is informeler dan business smart, maar formeler dan smart casual. Dit betekent dat van u verwacht wordt dat u netjes gekleed gaat, maar uw outfit wel een informele touch mag bevatten.

Business Casual
 


TENUE DE VILLE 

Tenue de ville is een dresscode voor feestelijke gelegenheden, vaak in de buitenlucht. Hoewel Tenue de ville letterlijk ‘stadskleding’ betekent, is het een vrij formele dresscode waarbij het belangrijk is niet te uitbundig gekleed te gaan.

Tenuea de ville
 


SUMMER CHIC 

Summer Chic is een dresscode die vaak geldt op feestelijke gelegenheden zoals bruiloften. Zoals de naam al zegt, gaat het bij summer chic om zomerse kleding met een chique touch.

Summer Chic
 

CASUAL CHIC 

Casual chic is een informele dresscode met een chique twist. De dresscode komt vaak voor op feestelijke gelegenheden als bruiloften, maar geldt ook steeds vaker op kantoor.

Casual Chic
 


SECETARESSE

Blijdesteijn is hét adres voor kleding voor secretaresses en receptionistes. Uw receptioniste of secretaresse is het gezicht van uw bedrijf naar buiten toe.