Naar boven

DRESSCODES

Alles wat je moet weten over dresscodes

Cocktail, black tie, white tie en tenue de ville: allemaal dresscodes voor bruiloften. Met een dresscode zorg je ervoor dat jouw gasten er perfect uitzien, ook op de trouwfoto’s! Maar, hoe weet je wat je moet dragen? Wij helpen je graag!

Klik snel door voor meer informatie over de verschillende dresscodes voor bruiloften en feesten.

CASUAL DAMESMODE

Wat de situatie of gelegenheid ook is: Je wilt er graag goed uitzien! Bij Blijdesteijn heb je daarom een ruime keuze uit de mooiste merken op het gebeid van casual.

 
 
CASUAL HERENMODE

Kleren maken de man, wat de situatie of gelegenheid ook is. Daarom heb je bij Blijdesteijn een zeer ruime keuze uit de mooiste merken op het gebied van casual herenmode.

 
 
SMART CASUAL

Draag jij je kleding graag smart casual? Dan slaag je bij blijdesteijn gegarandeerd. We hebben prachtige merken in elke smart casual stijl.

  
BUSINESS CASUAL

Business casual is een zakelijke dresscode die bij steeds meer bedrijven de standaard is. De kledingstijl is informeler dan business smart, maar formeler dan smart casual. Dit betekent dat van u verwacht wordt dat u netjes gekleed gaat, maar uw outfit wel een informele touch mag bevatten.

 
 
TENUE DE VILLE

Tenue de ville is een dresscode voor feestelijke gelegenheden, vaak in de buitenlucht. Hoewel Tenue de ville letterlijk ‘stadskleding’ betekent, is het een vrij formele dresscode waarbij het belangrijk is niet te uitbundig gekleed te gaan.


 
 
SUMMER CHIC

Summer Chic is een dresscode die vaak geldt op feestelijke gelegenheden zoals bruiloften. Zoals de naam al zegt, gaat het bij summer chic om zomerse kleding met een chique touch.


 
CASUAL CHIC

Casual chic is een informele dresscode met een chique twist. De dresscode komt vaak voor op feestelijke gelegenheden als bruiloften, maar geldt ook steeds vaker op kantoor.

 
 
BEDRIJFSKLEDING BEURSKLEDING

Onze beurskleding zorgt dat uw medewerkers er op een beurs stijlvol en representatief uitzien. Uw medewerkers zijn hét visitekaartje van uw bedrijf, zeker op een beurs. 

 
HORECA

in ons ruime assortiment bedrijfskleding neemt horeca kleding een zeer belangrijke plek in. Want juist in de horeca, waar de klant geen klant is maar een gast, is het belangrijk dat er is nagedacht over de uitstraling van de medewerkers. Die uitstraling moet op de eerste plaats de gast tevreden stellen, maar moet ook aansluiten bij uw horeca onderneming.

 
TAXICHAUFFEUR

Een groot aanbod aan kleding voor taxichauffeurs vindt u in onze winkel in Tiel. Taxichauffeur is een dynamisch en afwisselend beroep, dat vraagt om passende kleding.

 
SECETARESSE

Blijdesteijn is hét adres voor kleding voor secretaresses en receptionistes. Uw receptioniste of secretaresse is het gezicht van uw bedrijf naar buiten toe.