GRATIS KLEDINGADVIES VAN ONZE STIJLADVISEURS


Ben je op zoek naar kledingadvies? Laat je dan gratis adviseren door één van onze stijladviseurs! Zij geven je stijladvies op maat, zodat je er nog beter uit zult zien. Laat je dus vrijblijvend helpen bij het vinden van de perfecte outfit!
 
Waar bestaat goed kleding & stijladvies uit?

Om goed kleding- en stijladvies te geven is het belangrijk om een aantal punten mee te nemen. Zo kijken onze stylisten naar wat er past bij jouw lichaamsvorm en hoe jij je sterke punten kunt accentueren, maar ook naar welke kleur er mooi bij jouw huid of ogen staat. Daarnaast wordt de gelegenheid omtrent de outfit meegenomen. Is het een outfit voor een mooi gala feest of juist een casual look. Je kunt bij ons voor alles terecht. Tenslotte is je persoonlijke stijl en smaak natuurlijk heel belangrijk en nemen we dit mee in ons kledingadvies.

 


Stijladvies voor ieder lichaamstype

De stijladviseurs van Blijdesteijn nemen altijd uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen. Daarnaast stemmen ze de kleding perfect af op jouw lichaamstype en figuur. Heb je een zandloper figuur of toch meer een appel of een peer figuur? Wij zorgen ervoor dat jij en je lichaamsvorm tot hun recht komen. Het belangrijkste is dat je blij wordt van de outfit en de kleding nog mooier maakt dan je al bent. Roklengte, halslijn, broekmodel, grote of kleine prints: jouw lichaamsbouw bepaalt welke kleding voor je geschikt is. Handig dus om te ontdekken welke kleding je het meest flatteert en hoe je jouw figuur op de juiste manier kunt accentueren.

 

Stijladvies en kleur

Ook kleur is belangrijk in een stijladvies. Natuurlijk speelt de eigen smaak hierin een belangrijke rol: de één kiest voor kleur of een vrolijke print, de ander voelt zich fijner in mooie zachte, effen tinten. Wij geloven erin dat alle kleuren iedereen staan. De ene gele kleur is de andere niet. Dus voor elk huid- en ogentype is er een geel dat bij hem of haar past. Een kleur is niet iets wat je wel of niet staat, al denken mensen dat wel. Onze stylisten kunnen kleding laten zien in kleuren waar je zelf niet zo snel aan zou hebben gedacht. Laat je dus verrassen door onze kennis van kleur!

 
Kledingadvies voor iedere dresscode

Je kunt bij ons altijd terecht voor persoonlijk kledingadvies: of je nu jouw garderobe wilt aanvullen of op zoek bent naar kleding voor een specifieke gebeurtenis. Op formele gebeurtenissen zoals feesten, recepties en begrafenissen gelden vaak dresscodes. Denk aan gala, tenue de ville, of summer chic. Dit maakt het vinden van een goede outfit er niet altijd gemakkelijker op. Het is dan immers niet alleen zaak kleding te vinden die past bij jouw eigen stijl, maar ook nog eens binnen de voorschriften past. Met een grote kennis van dresscodes en gepaste kleding kunnen onze stijladviseurs je aan de mooiste ensembles helpen, zonder dat je jouw eigen stijl aan de kant hoeft te zetten.

 


Wat is het voordeel van kledingadvies?

Kledingadvies draagt bij aan de ontwikkeling van jouw eigen persoonlijke stijl en helpt je om creatiever te worden met het samenstellen van outfits. Maar bovenal hoe fijn zou het zijn wanneer jij je zeker voelt over jouw kleding en stijl. Of je nou op je werk bent, naar een feestje gaat of gewoon tijdens je dagelijkse routines. Het gevoel dat jij je mooi en zelfverzekerd voelt over je outfit wanneer je in de spiegel kijkt en dat ook uitstraalt is kostbaar. Dat is wat jij kan bereiken met persoonlijk stijladvies op maat.

 


Moet ik een afspraak maken voor kledingadvies in de winkel?

In onze winkel in Tiel zijn altijd stijladviseurs voor mannen en vrouwen aanwezig. Om er zeker van te zijn dat zij ruim de tijd voor je hebben, is het echter aan te raden van tevoren een afspraak te maken. Maak nu gemakkelijk online een afspraak met een personal shopper.

 
Hoeveel kost stijl- & kledingadvies?

Wij hebben goed nieuws, want bij Blijdesteijn is het ontvangen van persoonlijk stijladvies op maat helemaal gratis. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten met een goed en zelfverzekerd gevoel de deur uit gaan en bieden deze service dan ook gratis aan. Maak dus gerust geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze stylisten.


Klantenservice