Naar boven

WAT IS CASUAL CHIC ALS DRESSCODE?

(0) (0 artikelen)
Kies een categorie
Casual chic is een informele dresscode met een chique twist. De dresscode komt vaak voor op feestelijke gelegenheden als bruiloften, maar geldt ook steeds vaker op kantoor. Dames kiezen bij deze dresscode bijvoorbeeld voor een rok met een blouse; heren voor een pantalon met een mooi overhemd.


CASUAL CHIC OUTFITS

Casual chic is een brede dresscode met weinig strikte voorschriften. De dresscode is bovendien zeer toegankelijk, zodat u er alle kanten mee op. Wanneer u een stijlvol overhemd of een mooi afgewerkte maxi-jurk combineert met een paar zorgvuldig gekozen items, bent al een heel eind op weg. Twijfelt u aan de juiste balans tussen casual en chic, bedenk dan dat u beter te chic dan te casual gekleed kunt gaan. Dit geldt zeker voor zakelijke gelegenheden. Lees verder om te ontdekken wat de dresscode casual chic voor heren en casual chic voor dames precies inhoudt.

 

CASUAL CHIC KLEDING BIJ BLIJDESTEIJN

Bij Blijdesteijn in Tiel hebben we verschillende prachtige merken in de collectie die perfect aansluiten bij de kledingstijl casual chic.

 

CASUAL CHIC KLEDINGADVIES BIJ BLIJDESTEIJN

De dresscode casual chic is zo breed, dat een ieder er zijn geheel eigen draai aan kan geven. Dit is een voordeel voor creatievelingen die gek zijn op mode, maar voor mensen die wat minder bezig zijn met mode en trends kan het moeilijk zijn om een casual chic outfit te vinden die past bij de aard van de gelegenheid. Voor deze personen zijn onze stijladviseurs een uitkomst. Onze personal shoppers helpen u aan een kledingset waarin u zich op uw best voelt, en naadloos aansluit bij de casual chic dresscode. Ook voor andere dresscodes kunt u terecht in onze one-stop shopping experience. Het advies van onze personal shoppers is geheel vrijblijvend en kosteloos. Laat u compleet ontzorgen en maak vandaag nog een afspraak met een van onze personal shoppers voor casual chic kledingadvies.