Naar boven

WAT IS DRESSCODE CASUAL CHIC VOOR HEREN?

(63) (63 artikelen)
Wanneer de dresscode casual chic geldt, worden heren geacht gekleed te gaan in een casual outfit met een chique twist. De dresscode geldt vaak op feestelijke gelegenheden, maar ook steeds vaker op kantoor. Heren kunnen binnen deze dresscode bijvoorbeeld kiezen voor een nette broek met een mooi overhemd.


CASUAL CHIC OUTFITS VOOR HEREN

De dresscode casual chic biedt heren veel ruimte. Zolang u er maar netjes uitziet, is er veel mogelijk. Een mooi shirt met een nette pantalon is bijvoorbeeld een uitstekende keuze, maar ook een outfit bestaande uit een donkere jeans met een overhemd en een net colbert sluit goed aan bij de dresscode casual chic. Let wel op dat uw kledingstukken vrij zijn van vlekken, slijtplekken en gaten. Wanneer u deze kledingstukken combineert met chique accenten bent u al een heel eind op weg met uw casual chic outfit. Als u het moeilijk vindt de balans te vinden tussen casual en chic, blijf dan aan de chique kant zitten. Een stropdas met een jasje zijn bijvoorbeeld niet verplicht voor heren, maar kunnen gerust op een casual chic gelegenheid worden gedragen.


CASUAL CHIC SCHOENEN VOOR HEREN

Omdat casual chic tussen formeel en informeel in zit, is het soms lastig de juiste schoenen te kiezen. Nette schoenen zijn geen vereiste, maar met mooie leren veterschoenen zit u altijd goed. Ook loafers zijn een veilige keuze. In sommige gevallen passen ook sneakers prima in de casual chic kledingstijl. Zorg er dan wel voor dat u sneakers kiest die mooi zijn afgewerkt en nog niet zijn afgedragen.

CASUAL CHIC KLEDING BIJ BLIJDESTEIJN

In onze winkel in Tiel verkopen we meerdere prachtige herenkledingmerken die perfect aansluiten bij de dresscode casual chic. Zo hebben we schitterende casual chic kleding van merken als  ImmediateNNO7Plain, StenströmsEton, CG, Genti en Mason's. Ook de eigentijdse broeken van Handpicked zijn een uitstekende keus voor de dresscode casual chic.


CASUAL CHIC KLEDINGADVIES BIJ BLIJDESTEIJN

De dresscode casual chic kan zo breed worden opgevat , dat iedereen er zijn geheel eigen twist aan kan geven. Voor creatievelingen die gek zijn op mode is dit een groot voordeel, maar voor mensen die wat minder bezig zijn met mode en trends kan het ook een nadeel zijn. Als dit ook geldt voor u, kunnen onze stijladviseurs u uitstekend van dienst zijn. Onze stijlexperts kunnen u compleet ontzorgen en helpen u snel en vakkundig aan een passende casual chic outfit. Wanneer u een afspraak maakt, wordt u direct geholpen, zodat het shoppen niet veel tijd in beslag hoeft te nemen. De diensten van onze personal shoppers zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. Maak dus vandaag nog een afspraak met een van onze personal shoppers voor casual chic kledingadvies.