Naar boven

HEREN MAATPAK MET PERSONALITY


Kiest u voor personality? Dan is een maatpak iets voor u. Wij hebben de herenmode merken en de mensen in huis om u op maat te kleden.
Een goed maatpak geeft u karakter en zelfvertrouwen, maar biedt ook optimaal draagcomfort. Wij werken daarom uitsluitend met topmerken. Kiest u voor Eduard Dressler of Immediate? Of gaat u liever voor de maatpakken van Kostuum op maat? Onze meestercoupeurs zorgen voor de juiste maatvoering, u kiest daarna de stijl en details: van stof en voering tot knopen en stiksels. Misschien zelfs uw initialen in de voering of kraag? De keuze is aan u!


 
SEASON LOOKS & TRENDS

Tot een aantal jaren geleden waren maatpakken vrijwel altijd zwart, donkerblauw of grijs, maar tegenwoordig zien we steeds meer kleuren, stoffen en patronen opduiken in maatpakken. Logisch ook, want maatpakken zijn de ultieme uiting van persoonlijke stijl. Een gekleurd maatpak kan bijvoorbeeld bijzonder feestelijk zijn voor een bruiloft, terwijl een bijzondere stof uw pak net die personal touch geeft. Ook gaan de kleuren van de pakken steeds meer mee met de seizoenen: lichte kleuren in de zomer, bruintinten in de herfst en donkerder kleuren in de winter.
Maak een afspraak met één onze Personal Shoppers


 
MAATPAK OP MAAT

Onze meestercoupeurs zullen het pak van uw voorkeur volledig op uw maten afstemmen. Van een slim fit maatpak voor de sportieve man tot een maatpak voor heren met een grote maat. Daarna bent u aan zet om uw persoonlijke business- of trouwpak samen te stellen. U kunt kiezen uit diverse opties. Kies zelf de stof, voering, knopen en stiksels. Een extra pantalon behoort ook tot de mogelijkheden; deze zal de levensduur van uw pak aanzienlijk verlengen. U kunt zelfs uw initialen in de voering of kraag laten stikken. Of wat dacht u van de trouwdatum of de naam van uw aanstaande in uw trouwpak? De keuze is aan u!HEREN MAATPAK IN ZES STAPPEN

1. Samen met u nemen wij uw wensen door.
2. Een van onze meestercoupeurs neemt uw maten op en laat u zien hoe uw toekomstige maatpak eruit komt te zien.
3. U maakt een keuze uit veelal Italiaanse hoogwaardige stoffen en kleuren, bijv. grijs, taupe of het nieuwe Napolitaans blauw.
4. U kiest uw type schouder: soft, Napolitaans of traditioneel.
5. U maakt een keuze uit diverse dessins: streep, ruit, structuur of uni.
6. U kiest uit de vele designopties: voering, knopen en stiksels.

Maak een afspraak met onze Personal Shopper
 

MAATPAK HEREN MERKEN

Van de topmerken die wij voeren zijn Eduard Dressler, Immediate en natuurlijk onze huismerken absoluut favoriet. Beide merken staan voor de hoogste kwaliteit en veel aandacht voor detail. Als u kiest voor een Eduard Dressler maatpak, kiest u voor een tijdloze stijl die aansluit bij de internationale hedendaagse mode. Immediate maatpakken zijn over het algemeen iets moderner en meer onderscheidend. De jongste generatie van dit Italiaanse familiebedrijf creëert vrijmoedige, grafische en ongelofelijk hippe herenmode.