Naar boven

Bruidsmoedermode

(109) (109 artikelen)
Ben jij dit voorjaar de moeder van de bruid of bruidegom? De nieuwe collecties bruidsmoedermode zijn binnen. Maak nu een afspraak met een van onze personal shoppers, zij helpen je graag met het uitzoeken van jouw perfecte feestelijke outfit. Onze personal shoppers hebben persoonlijke aandacht voor jou en ontzorgen je met passend en eerlijk advies voor elke gelegenheid.
 
BRUIDSMOEDERMODE

Bent u op zoek naar bruidsmoedermode omdat uw zoon of dochter gaat trouwen? Allereerst van harte gefeliciteerd met deze bijzondere gebeurtenis.
Natuurlijk draait deze dag volledig om uw zoon of dochter, maar als moeder van de bruid of bruidegom wilt u natuurlijk wel kunnen stralen naast het bruidspaar. Bij Blijdesteijn hebben we daarom de mooiste merken op het gebied van bruidsmoedermode zorgvuldig voor u geselecteerd. De keuze is ruim en onze bruidsmode experts zorgen ervoor dat uw kleding tot in detail wordt gefinetuned, zodat niets u in de weg staat om te stralen naast het bruidspaar!


 
SEASON LOOKS & TRENDS 

Passende bruidsmoederkleding vindt u bij Blijdesteijn
Zoekt u bruidsmoederkleding die prachtig aansluit bij de japon van de bruid? Of liever feestelijke kleding die u later nog prima naar een feest aan kunt? Wat u ook zoekt: bij Blijdesteijn Mode in Tiel slaagt u altijd! We hebben namelijk een breed scala van de mooiste merken in huis. Van de unieke pasvormen van Joseph Ribkoff tot de sprankelende moderne bruidsmoederkleding van Vera Mont: u vindt het allemaal bij Blijdesteijn. En ook voor feestelijke accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn onze experts volledig op de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode voor bruidsmoeders. Hierdoor vindt u altijd een jurk en feestkleding die bij u past!

Maak een afspraak met onze Personal Shopper
 

EIGENTIJDSE COLLECTIES BRUIDSMOEDERJURKEN

Onze exclusieve collecties bruidsmoederjurken zijn zorgvuldig en met liefde uitgekozen. Want als moeder van de bruid of bruidegom mag u zeker gezien worden. En daar speelt bruidsmoedermode heel goed op in! U vindt onder andere de nieuwste bruidsmoederjurken van merken als: Joseph Ribkoff, Sonia Pena, Frank Lyman, Moq en Vera Mont.

Gaat u voor een subtiele ‘sparkle’ of voor een uitbundig effect? Of kiest u liever voor een stijlvol bloemendessin? Onze eigentijdse bruidsmoederjurken collectie kenmerkt zich door een stijlvolle combinatie van de prachtigste kleuren met verfijnde texturen. Alles uiteraard volgens de laatste trends. Maak een afspraak met één van onze personal shoppers en winkel groots bij Blijdesteijn Mode in Tiel!