Naar boven

WAT IS TENUE DE VILLE VOOR DE DAMES?

(77) (77 artikelen)
Tenue de ville is een dresscode die geldt op steeds meer feestelijke gelegenheden. Voor dames betekent deze dresscode dat ze chic, maar niet te uitbundig voor de dag horen te komen. Een mooie jurk past bijvoorbeeld perfect binnen de tenue de ville dresscode voor dames.
 

GA OP SAFE MET EEN TENUE DE VILLE JURKJE OF KIES VOOR EEN GEDURFDE JUMPSUIT

De dresscode tenue de ville voor dames lijkt soms strikt. In de praktijk valt dat echter mee, en heeft u veel vrijheid om uw eigen tenue de ville outfit samen te stellen. Veel dames denken bij tenue de ville meteen aan een jurk, en terecht. Met een mooie, pastelkleurige jurk zit u namelijk altijd goed op een receptie of bruiloft met de dresscode tenue de ville. Maar ook een mooie, sierlijke rok met feestelijke top past perfect binnen de voorschriften, en zelfs een jumpsuit kan een uitstekende keuze zijn. U completeert uw tenue de ville outfit met halfhoge schoenen, een bijpassende clutch en eventueel een hoed.

 
KLEDINGADVIES VOOR DEZE DRESSCODE 

Tenue de ville is een dresscode die veel ruimte biedt om er uw eigen invulling aan te geven. Deze vrijheid biedt veel mogelijkheden, maar kan het juist ook lastig maken om een outfit te kiezen die echt aansluit bij uw eigen stijl. Gelukkig helpen onze stijladviseurs u hier graag bij. Samen met u stellen zij een ensemble samen waarin u zich op uw allermooist voelt en perfect aansluit bij de voorgeschreven dresscode. Advies van onze personal shoppers is geheel gratis en vrijblijvend. Maak vandaag nog een afspraak!

Maak hier een gratis personal shop afspraak
 

TENUE DE VILLE OUTFITS VOOR DAMES

In onze winkel in Tiel liggen verschillende prachtige merken voor u klaar die perfect aansluiten bij de dresscode tenue de ville voor dames. Zo hebben we elegante tenue de ville jurkjes van Joseph RibkoffVera Mont en Sonia Pena. Ook de feestelijke collecties van Linea RaffaeliMOQ, Swing en Frank Lyman bevatten meer dan genoeg geweldige items om een onvergetelijke tenue de ville outfit samen te stellen.