Naar boven

Over Blijdesteijn


BLIJDESTEIJN MODE ‘STYLE NEVER GOES OUT OF FASHION’ 

Al bijna twee eeuwen lang, sinds 1833, zijn wij dé plek voor modebewuste mensen die houden van kwaliteit en persoonlijke service in een warme sfeer. Een dagje bij ons is een dagje uit, een moment om te genieten en inspiratie op te doen. We ontzorgen jou van a tot z door gebruik te maken van onze kennis en ervaring. We zijn een echt familiebedrijf en dat voel je aan alles. Wij als zesde generatie staan inmiddels aan het roer en we zijn trots op onze geschiedenis. Maar ondanks al die jaren en veranderingen, is één ding altijd hetzelfde gebleven: onze toewijding aan jou.ANNE EVA DE FASHIONISTA 

Ontdek de kracht van kleur! Het beïnvloedt niet alleen je stemming en productiviteit, maar is ook de sleutel tot jouw persoonlijke stijkl. Van levendig lila tot zonnig geel en verleidelijk roze, dit voorjaar draait alles om kleur.
Ontdek het spannende samenspel tussen levendige tinten en ingetogen elegantie van Quiet Luxury. Ons vernieuwde image laat zien wie we zijn en inspireert met de coolste looks. Denk aan cargo-invloeden, handgebreide vesten en opvallende trenchcoats in felle kleuren. Laat je verleiden door de unieke creaties en gerecyclede stoffen en de prachtige kimono's van Sissel Edelbo. Merken zoals Berenice, Nenette en Josh V brengen een vleuge parijse chic. Caroline Biss, Luisa Cerano en Marc Cain zorgen altijd voor lekkere felle prints en een goede pasvorm. Het grooste deel van onze nieuwe collectie is binnen en we kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in Tiel. Laat het feest beginnen!

 


INSPIRATIE VAN MAX 

Het verhaal achter het merk. Inspiratie opdoen in Florence, Milaan en Parijs. Verwondering bij
de Pitti Uomo, waar sharp dressing tot kunst verheven wordt. Of inkopen doen bij Ralph Lauren in Parijs. Wat zijn de invloeden van de designers? Waarom zie je ineens zoveel polo’s terug in het modebeeld? De polo was een hit in de jaren ‘90 en staat voor een preppy esthetische look die nu omarmd wordt door celebrities als Rihanna en Taylor Swift. Maar ook door Pierce Brosnan, die samen met zijn zoon Paris het nieuwe gezicht is van Paul & Shark. Zo wordt de polo als nieuwe sexy must-have op de kaart gezet. Mijn favorieten voor dit seizoen zijn: polo’s, de bermuda, een mooie klassieke brede streep in shirts van Stenströms, een cool en functioneel jack van Parajumpers en de nieuwe looks van Aspesi en Latorre.
Heb je vragen over de do’s en don’ts, spreek me aan! Ga je trouwen of naar een huwelijksfeest? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Tot in Tiel!BRAMTALK

Na een schitterend jubileumjaar vol feestelijke activiteiten, stappen we nu vol enthousiasme het nieuwe voorjaar in. Met sprankelende ideeën en een brede glimlach zijn we klaar om aan de slag te gaan. Jullie hebben me inmiddels leren kennen door verschillende gezellige gesprekken in ons Blij Magazine, dus het zal geen verrassing zijn dat ik een teamspeler ben. Een perfect moment om mijn dank (en ook die van Max & Anne-Eva) uit te spreken aan ons fantastisch, vrolijke team. Want 190 jaar ‘blij’ winkelen doe je samen. Wat staat er op het programma? Onze modeshows en talloze feestelijke evenementen, want bij Blijdesteijn weten we één ding zeker: het feest begint hier!