Naar boven

Over Blijdesteijn

BLIJDESTEIJN MODE ‘STYLE NEVER GOES OUT OF FASHION’

Al bijna twee eeuwen lang, sinds 1833, zijn wij dé plek voor modebewuste mensen die houden van kwaliteit en persoonlijke service in een warme sfeer. Een dagje bij ons is een dagje uit, een moment om te genieten en inspiratie op te doen. We ontzorgen jou van a tot z door gebruik te maken van onze kennis en ervaring. We zijn een echt familiebedrijf en dat voel je aan alles. Wij als zesde generatie staan inmiddels aan het roer en we zijn trots op onze geschiedenis. Maar ondanks al die jaren en veranderingen, is één ding altijd hetzelfde gebleven: onze toewijding aan jou.

 
VROLIJKE KRACHT ACHTER ANNE EVA

Of het nu gaat om een nieuw restaurant dat net zijn deuren heeft geopend, of het ontdekken van een onbekende
vakantiebestemming, Anne Eva geniet ervan. Anne Eva heeft een onverzadigbare honger naar nieuwe ervaringen, smaken en indrukken. Cultuur is voor Anne Eva een echte energiebron. Dat kan een bezoek aan een van haar favoriete musea zijn, zoals Voorlinden, maar ook lekker lachen bij een standupcomedyshow van Merijn Scholten. Cultuur trekt haar uit het dagelijkse leven en verrast altijd. En dan is er nog passie voor mode. Anne Eva volgt de high-end modetrends op de voet en vind het fascinerend om te zien hoe trends ontstaan en zich ontwikkelen. Het inspireert haar om te zien hoe deze trends worden weerspiegeld door de merken die zij inkoopt. haar wens is dat een bezoek aan onze winkel voelt als een moment van ontspanning en verwennerij én dat je blij verrast de deur uit gaat.

 
INSPIRATIE VAN MAX

Nieuwe ontwikkelingen in de autobranche hebben Max altijd gefascineerd. Van kinds af aan bladerd Max door de Autovisie om alle technische specificaties in hem op te nemen. Hij is benieuwd wat er speelt in de hoofden van de designstudio’s. Waar het heen gaat qua mode en behoefte van de consument? Kortom; Max is graag bezig met de toekomst. Deze interesse gebruikt hij ook in zijn baan. Max kijk niet alleen naar onze huidige klantenkring maar wil dat het merk Blijdesteijn ook interessant is voor komende generaties. Zodat de hele familie gezellig bij ons kan komen shoppen en wij met iedereen een langdurige relatie op kunnen bouwen. Daarom vind je bij ons in de collecties altijd een stukje vernieuwing waarbij Max let op de nieuwste stoffen en silhouetten binnen de modewereld. Verder word hij nog steeds erg blij als hij zijn gasten vrolijk in gesprek ziet met onze collega’s. Wij zeggen al jaren “Het feest begint bij Blijdesteijn” en wij gaan ervoor dat we dit de komende generaties ook nog blijven doen! FAVORIET VAN BRAM

Van contact met mensen krijg Bram enorm veel energie. Vaste of nieuwe gasten, Bram maakt graag een praatje met iedereen die bij ons de winkel in komt en hij is nieuwsgierig waarom zij juist bij ons binnen lopen. Voorheen speelde hij altijd hockey, écht een teamsport. Samen presteren daar word hij blij van; alle spelers van het team zijn even belangrijk. Ook zakelijk gezien gaan we samen voor het beste resultaat: van het atelier tot kantoor en van de verkoop tot de kassa. Nu doet Bram meer aan duursport. Hardlopen vind hij geweldig. Een marathon of juist interval, heerlijk om zijn hoofd leeg te maken. Ook dit aspect ziet hij terug in onze zaak. 190 jaar lang een winkel hebben is echt een duursport, het is de continuïteit van de onderneming. Maar in die jaren zit ook veel intervaltraining. Met modeshows of drukke dagen haalt het beste uit hem naar boven.