Naar boven

ONZE MEDEWERKERS , UW ADVISEURS

Bij stijlmodehuis Blijdesteijn wordt u warm ontvangen door een topteam. We werken allemaal vanuit dezelfde kernwaarden en kunnen u over allerlei modestijlen adviseren. In lijn met onze traditie zullen we u altijd met alle egards behandelen. En natuurlijk zullen we u zeker uitdagen om eens wat nieuws toe te voegen aan uw garderobe. We staan graag voor u klaar en maken met alle plezier een persoonlijke afspraak voor een tijdstip dat u goed uitkomt.

De Zesde Generatie:


Bram

Bij stijlmodehuis Blijdesteijn wordt u warm ontvangen door een topteam. We werken allemaal vanuit dezelfde kernwaarden en kunnen u over allerlei modestijlen adviseren.
In lijn met onze traditie zullen we u altijd met alle egards behandelen. En natuurlijk zullen we u zeker uitdagen om eens wat nieuws toe te voegen aan uw garderobe. We staan graag voor u klaar en maken met alle plezier een persoonlijke afspraak voor een tijdstip dat u goed uitkomt.

Max

In 2006 kwam er, geheel in de lijn van de familietraditie, opnieuw een Van Blijdesteijn in de zaak. Max van Blijdesteijn houdt zich vooral bezig met de inkoop, verjonging en uitbreiding van de afdeling herenmode, maar hij zal zijn werkterrein in de loop der jaren verder uitbreiden.

Anne

In 2010 is dochter Anne in het bedrijf gekomen. Zij is nu de drijvende kracht op de afdeling damesmode, zowel aan de inkoop- als aan de verkoopkant.

DE DROOM WORDT WERKELIJKHEID

Op de oude locatie is een nieuw pand neergezet, anderhalf maal zo groot, wel 3500m2. Bram, Max en Anne Eva van Blijdesteijn zien het als uitdaging het oude vertrouwde Stijlmodehuis Blijdesteijn het nieuwe elan van de 6e generatie mee te geven. Zij borduren voort op ruim 190 jaar ervaring. De nieuwe generatie heeft er alle vertrouwen in dat deze grote nieuwe stap weer tot nieuw succes zal leiden.