Naar boven

BUSINESS KLEDING IN STIJL


Business kleding vraagt om aandacht. U wilt immers goed voor de dag komen. Wij hebben de merken en de mensen in huis om daarvoor te zorgen.
Uw vindt bij ons een ruime keuze aan business kleding. Van smart casual tot strak-in-het-pak: ieder zijn stijl! Dankzij ons ruime aanbod aan hoogwaardige herenmode merken slaagt u altijd. Gaat u voor de klasse van Roy Robson en Olymp? Of juist voor de stijl van Eduard Dressler en Eton? De kwaliteit is altijd top, net als onze service trouwens!
Maak hier een afspraak met een van onze personal shoppers
 

MAATPAK OP MAAT

Onze meestercoupeurs zullen het pak van uw voorkeur volledig op uw maten afstemmen. Daarna bent u aan zet om uw persoonlijke business- of trouwpak samen te stellen. U kunt kiezen uit diverse opties. Kies zelf de stof, voering, knopen en stiksels. Een extra pantalon behoort ook tot de mogelijkheden; deze zal de levensduur van uw pak aanzienlijk verlengen. U kunt zelfs uw initialen in de voering of kraag laten stikken. Of wat dacht u van de trouwdatum of de naam van uw aanstaande in uw trouwpak? De keuze is aan u!


 
MAATPAK IN ZES STAPPEN

Het maatwerkproces bestaat uit zes stappen:

1. Samen met u nemen wij uw wensen door.
2. Een van onze meestercoupeurs neemt uw maten op en laat u zien hoe uw toekomstige maatpak eruit komt te zien.
3. U maakt een keuze uit veelal Italiaanse hoogwaardige stoffen en kleuren, bijv. grijs, taupe of het nieuwe Napolitaans blauw.
4. U kiest uw type schouder: soft, Napolitaans of traditioneel.
5. U maakt een keuze uit diverse dessins: streep, ruit, structuur of uni.
6. U kiest uit de vele designopties: voering, knopen en stiksels