Naar boven

Eton

(9) (9 artikelen)
HET SUCCESVERHAAL VAN ETON HERENKLEDING

Het succes van Eton herenkleding begon in 1928, in de Zweedse stad Ganghester. Opgericht door het toen jonge paar, David en Annie Pettersson die in eerste instantie alleen kleding produceerden voor de mensen uit het eigen dorp. Later werd de focus volledig op het vervaardigen van herenkleding gelegd. Zij hadden een uniek oog voor hoge kwaliteit en echt vakmanschap. In 1950 nam een verkoper een Eton overhemd mee naar het buitenland, waarna het internationale succes begon. Door de aandacht voor detail is Eton vandaag de dag ’s werelds beste shirtmakers voor heren. 

 
DE OORSPRONG VAN ETON: VAN LOKAAL KLEDINGMERK TOT INTERNATIONAAL SUCCES

David en Annie Pettersson, een jong stel uit Ganghester, besloten in 1928 om kleding te gaan produceren voor de mensen uit hun eigen dorp. In eerste instantie maakten ze allerlei soorten kleding, maar al snel legden ze de focus volledig op het vervaardigen van herenkleding. Ze hadden namelijk een uniek oog voor detail en kwaliteit, waardoor hun kleding al snel geliefd werd bij de lokale bevolking. 

 
DE GROEI VAN ETON EN DE FOCUS OP KWALITEIT EN VAKMANSCHAP

Door de jaren heen groeide Eton uit tot een internationaal bekend merk, maar de focus op kwaliteit en vakmanschap is altijd gebleven. Een Eton overhemd staat dan ook bekend om zijn perfecte pasvorm, hoogwaardige materialen en oog voor detail. Dit maakt het een must-have voor elke stijlvolle man die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. 

 
ETON SHOPPEN BIJ BLIJDESTEIJN: DE PERFECTE KEUZE

Wil je zelf ervaren hoe bijzonder een Eton overhemd is? Dan raden we je aan om te gaan shoppen bij Blijdesteijn. Hier vind je namelijk een uitgebreide collectie Eton herenkleding, zodat je altijd een overhemd vindt dat perfect bij jouw stijl en smaak past. Bovendien krijg je bij Blijdesteijn persoonlijk en vriendelijk advies, waardoor je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.