Naar boven

WAT IS DE DRESSCODE SUMMER CHIC?

(350) (350 artikelen)
Kies een categorie

Summer Chic is een dresscode die vaak geldt op feestelijke gelegenheden zoals bruiloften. Zoals de naam al zegt, gaat het bij summer chic om zomerse kleding met een chique touch. Voor heren kan dit bijvoorbeeld een licht gekleurd linnen kostuum zijn, voor dames een zomerjurk in een stralende kleur.  
 
HOE KIES IK EEN SUMMER CHIC OUTFIT

Heeft u binnenkort een receptie of bruiloft met de dresscode summer chic? Dan heeft u veel vrijheid bij het kiezen van een outfit. Summer chic kent namelijk weinig strikte voorschriften. Zolang u chic en zomers voor de dag komt, is er namelijk veel toegestaan. Een zomerse stijl bereikt u door gebruik te maken van lichte en luchtige stoffen, stralende kleuren en zomerse accessoires als een hoed of een zonnebril. Met een zomerjurk of een sportief kostuum zit u altijd goed, maar u kunt met de dresscode summer chic nog veel meer kanten op. Voor meer tips en voorbeelden kunt u terecht op de pagina’s summer chic voor dames en summer chic voor heren.


 
 

SUMMER CHIC KLEDING BIJ BLIJDESTEIJN

Bij Blijdesteijn hebben we een aantal prachtige merken die uitstekend binnen de kledingstijl summer chic passen.


 
 

SUMMER CHIC KLEDINGADVIES BIJ BLIJDESTEIJN

Zoals eerder benoemd, laat de dresscode summer chic veel ruimte om er uw eigen twist aan te geven. Deze vrijheid kan het echter ook lastig maken om een summer chic outfit samen te stellen waarin uw persoonlijke stijl naar voren komt. Gelukkig kunnen onze deskundige stijladviseurs u daarbij helpen. Onze personal shoppers nemen de tijd om u te adviseren en een feestelijke outfit te vinden waarin u zich geweldig voelt. De hulp van onze personal shoppers is gratis en geheel vrijblijvend. Maak vandaag nog een afspraak!

Maak gratis een personal shop afspraak