De perfecte summer chic outfit voor een bruiloft

06 februari 2024
DE KUNST VAN SUMMER CHIC: JOUW GIDS VOOR DE PERFECTE BRUILOFTGIDS

Heb je binnenkort een bruiloft op de planning staan en is de dresscode 'summer chic'? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je door het proces te leiden. Bij Blijdesteijn begrijpen we dat de term 'summer chic' misschien wat vragen oproept. Wat houdt het precies in? En hoe zorg je ervoor dat je outfit niet alleen aan de dresscode voldoet, maar ook nog eens jouw persoonlijke stijl uitstraalt? Onze collectie in de winkel is altijd groter dan online.

Bekijk hier onze summer chic collectie
 
WAT BETEKENT SUMMER CHIC?

Summer chic is een dresscode die netheid uitstraalt zonder al te strikt te zijn. Het biedt de perfecte balans tussen formeel en casual, ideaal voor zomerse evenementen zoals bruiloften. Het mooie van deze dresscode is de vrijheid die het biedt. Heren, bijvoorbeeld, kunnen kiezen voor een licht of gekleurd kostuum gecombineerd met een stijlvol shirt. Maar ook een net overhemd met een pantalon is een prima keuze. En ja, in sommige gevallen is zelfs een korte broek toegestaan, mits deze natuurlijk chique is.

 
JOUW PERSOONLIJKE TWIST

Bij Blijdesteijn moedigen we je aan om een eigen draai aan je outfit te geven. Dit is jouw kans om te stralen en je persoonlijkheid te laten zien. Kies voor lichte, luchtige stoffen die comfort bieden en je een zonnige uitstraling geven. Experimenteer met subtiele of juist opvallende kleuren en voeg zomerse accessoires toe om je look compleet te maken.

 
LAAT JE ADVISEREN

Twijfel je nog over je keuze of weet je niet goed waar te beginnen? Onze personal shoppers staan voor je klaar. Met een grote collectie summer chic kleding voor elke gelegenheid helpen we je graag bij het vinden van de perfecte outfit. Of je nu op zoek bent naar iets traditioneels of juist iets unieks, bij Blijdesteijn vind je het allemaal.

Maak hier een persoonlijke afspraak
 
TOT SLOT
Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid en jouw outfit speelt een grote rol in hoe je deze dag beleeft. Met de juiste kleding voel je je niet alleen op je best, maar zorg je ook dat je perfect in het thema past. Laat 'summer chic' geen bron van stress zijn, maar een kans om te schitteren in jouw persoonlijke stijl. Kom langs bij Blijdesteijn en laat ons je helpen om die perfecte look samen te stellen. Tot snel!