Naar boven

Exclusieve Shirts en Tops

(559) (559 artikelen)
Damesshirts, daar heb je toch eigenlijk nooit genoeg van? Zwarte en witte basic shirts komen altijd wel van pas. Maar je kunt ook extra goed voor de dag komen met een chique top of een design t-shirt. Combineer het shirt eens met een rok in plaats van broek, dan heb je al een hele andere look! Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos, al helemaal bij Blijdesteijn. Wij hebben een grote collectie shirts voor iedere vrouw.
Kies een categorie

ADVIES OVER DE STYLING VAN JOUW T-SHIRT OF TOP

Wil jij weten hoe je jouw dames t-shirt het beste kunt combineren? Of zoek je een top in een specifieke stijl of kleur? Dat komt goed uit, want onze personal shoppers staan altijd klaar om je te helpen. Ze weten precies welke shirts jou goed staan en hoe je deze kunt dragen. Ook denken ze graag mee over de juiste maat en pasvorm. Damesshirts, daar heb je toch eigenlijk nooit genoeg van? Zwarte en witte basic shirts komen altijd wel van pas. Maar je kunt ook extra goed voor de dag komen met een chique top of een design t-shirt. Combineer het shirt eens met een rok in plaats van broek, dan heb je al een hele andere look! Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos, al helemaal bij Blijdesteijn. Wij hebben een grote collectie shirts voor iedere vrouw.

Maak gratis een personal shopper afspraak


LUXE DAMESSHIRTS VAN TOP KWALITEIT

Bij Blijdesteijn selecteren we de beste kleding voor onze collectie. Dus elk shirt, of het nu een basic is of niet, is van uitstekende kwaliteit. Dat merk je wel als je het bovenstuk past: het zit goed, de stof voelt prettig aan op je huid en het schijnt niet door. Bovendien blijft de kwaliteit van de top goed, óók als je deze vaak wast.

 
DESIGN SHIRTS VOOR DAMES

Wil je een t-shirt van je favoriete modemerk of wil je je juist laten verrassen? In beide gevallen word je vast blij van onze collectie. We bieden zo’n 100 luxe merken aan, waaronder ParajumpersLiu Jo en Fabienne Chapot. Maar we hebben ook tops van Alan RedDesotoGeishaMarc CainOpusReplay en Tramontana. De lijst is te lang om op te noemen, dus kom gerust langs om al onze merken te ontdekken.

 
LUXE DAMES T-SHIRTS COMBINEREN VOOR DE COMPLETE LOOK

Het t-shirt is natuurlijk de perfecte basis om mee te combineren. Je kunt de top onder je blouse of trui dragen, maar je kunt ‘m ook ‘de hoofdrol’ laten spelen in jouw outfit.

Kies bijvoorbeeld voor een shirt met een gave print en combineer deze met een effen vest. Of maak een statement door een t-shirt met een tekst te dragen. Draag jij je shirt graag in je broek of rok? Geef je outfit extra stijl met een subtiele riem. Voor extra fashion tips ben je van harte welkom in onze winkel!