Naar boven

YAYA

(82) (82 artikelen)

YAYA NIEUWE COLLECTIE

De nieuwe collectie van Yaya bestaat uit zachte en natuurlijke tinten. De nieuwe collectie is makkelijk te combineren en voor iedere vrouw draagbaar. Het merk heeft een meegaande pasvorm met aangename stoffen. De collectie heeft vrouwelijke, maar ook zeker uitdagende items. Alle kleding vind je in effen kleuren en in kleurrijke dessins.  Doordat de collectie makkelijk te combineren is, vind je vaak een broek en een top in dezelfde dessin.

 

WAAR KOMT HET MERK YAYA VANDAAN?

Het merk is in 1992 opgericht in Nederland. Het merk is sinds start geïnspireerd door verre reizen die gemaakt worden en de Nederlandse vrouw.  Het merk weet dus precies wat een Nederlandse vrouw wil  en wat een Nederlandse vrouw nodig heeft om te slagen.

 

WAT KENMERKT HET MERK YAYA?

Het merk gaat voor een transparante handel. De bescherming van de rechten van de mens is een van de punten waar Yaya voor gaat. De kleding van Yaya wordt gemaakt in fabrieken met goede arbeidsomstandigheden. Het is duidelijk dat Yaya gaat voor eerlijkheid.

 
VOOR WELKE GELEGENHEDEN IS YAYA DAMESKLEDING GESCHIKT?

Omdat Yaya een brede collectie heeft kun je zowel chique als casual kleding in de collectie vinden. De items zijn tijdloos en zijn voor zowel informele- als formele gelegenheden geschikt. Het merk maakt gebruik van zachte tinten en er zal niet vaak een felle kleur in de collectie te zien zijn. Heeft u een bijzondere gelegenheid? Vraag onze personal shoppers voor hulp.

 
YAYA DAMESKLEDING KOPEN BIJ BLIJDESTEIJN

Bij Blijdesteijn koop je het hele jaar door Yaya kleding. De natuurlijke kleuren komen ieder seizoen weer terug. De tijdloze items zitten natuurlijk ieder seizoen in de collecties. Ook zijn er elke collectie een aantal uitdagende items. Met de collectie van Yaya maakt u een hele outfit compleet. Van broeken, jassen, truien tot jassen, vesten en T-shirts

HOE VALT YAYA DAMESMODE?

De kleding van Yaya valt op maat. Omdat het een Nederlands merk is, zijn de maten aangepast aan de Nederlandse vrouw. Twijfelt u over een maat? Neem dan gerust contact met ons op.