Naar boven

Exclusieve Herenbroeken En Jeans

(296) (296 artikelen)
Bent u op zoek naar een nieuwe spijkerbroek, luxe chino of een designer pantalon? Onze collectie bestaat uit diverse broeken van luxe merken. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende kleuren, pasvormen en stijlen. Dus of u zich nu kleedt voor een verjaardag of voor een zakelijke lunch: wij hebben de geschikte broek.
Kies een categorie

Herenbroeken en jeans van de beste kwaliteit

De ene spijkerbroek is de andere niet, dat zult u vast kunnen beamen. Broeken verschillen niet alleen in kleur en pasvorm, maar ook in kwaliteit. Heeft u een goede jeans gekocht? Dan zal deze zich volledig gaan vormen naar uw benen, zodat hij altijd goed zit. We werken uitsluitend met kwalitatief goede merken.


 
Persoonlijk advies over uw nieuwe spijkerbroek

Veel heren worstelen met de aankoop van een nieuwe broek. Met name bij een luxe herenjeans. Er is ook zoveel keuze! Gaat u voor een slim fit, straight cut of skinny jeans? En dan hebben we het nog niet eens over de wassing en de kleur van de broek. Geen zorgen als u het antwoord nog niet weet, onze personal shopper voorziet u graag van stijladvies.

Maak een afspraak met één van onze Personal Shoppers
 

Designer broeken in grote maten

U hoeft zich niet in een jeans te wurmen omdat er geen grotere maat beschikbaar is. Geef gerust aan welke maat u nodig heeft, dan laten wij u zien welke broeken we hebben. En als het niet past, pakken we gewoon een maat groter of kleiner.