Naar boven

WAT IS DE DRESSCODE SUMMER CHIC VOOR DAMES?

(305) (305 artikelen)
De dresscode Summer Chic geldt steeds vaker op bruiloften en andere feesten in de buitenlucht. Bij deze dresscode wordt – niet verrassend – van u verwacht dat u zomers en chic voor de dag komt. Met een mooie zomerjurk zit u dus altijd goed, maar er is nog veel meer mogelijk.
 
VAN SUMMER CHIC JURK TOT GEDURFD JUMPSUIT

Summer chic is een informele dresscode die veel ruimte biedt om er uw eigen twist aan te geven. Vrijwel alles kan, zolang u de bruid maar niet overschaduwt. Voor een echt zomerse uitstraling kiest u als dame voor veel kleur en lichte, luchtige stoffen. Een jurk is binnen deze dresscode een veilige keuze. Een fleurig cocktailjurkje kan bijvoorbeeld perfect zijn als summer chic jurkje zijn, maar u kunt ook kiezen voor een pastelkleurige maxi-dress. Daarnaast kunt u als dame gerust een ruimvallende broek of een rok met een jasje dragen, en zelfs een zomers jumpsuit past perfect binnen deze dresscode. Uw summer chic outfit maakt u af met feestelijke make up en sieraden, en zomerse accessoires zoals een hoed of een zonnebril. 

 

SUMMER CHIC SCHOENEN VOOR DAMES

Wat voor dames de juiste schoenen zijn om bij een summer chic outfit te dragen, hangt mede af van de locatie. Voor een strandfeest zijn hakken niet ideaal, omdat u door het zand moet en de ondergrond niet egaal is. In dat geval is het beter om te kiezen voor platte maar elegante schoenen als ballerina’s of mooie sandalen. Teenslippers zijn wat te informeel voor de dresscode summer chic. Laat de gelegenheid wel hakken toe, dan zijn pumps, slingbacks of een peep-toe ook ideale summer chic schoenen voor dames.

 
SUMMER CHIC KLEDING BIJ BLIJDESTEIJN

Wij hebben verschillende prachtige merken in ons assortiment die perfect aansluiten bij de dresscode summer chic voor dames. Zo hebben we summer chic jurken van merken als Joseph RibkoffVera MontDante 6 en Sonia Pena. Ook in de feestelijke collecties van Linea RaffaeliMOQ, SwingFabienne Chapot en Frank Lyman vindt u een ruime keuze aan kleding voor een geweldige summer chic outfit.

 
SUMMER CHIC KLEDINGADVIES VOOR DAMES

De dresscode summer chic biedt u als dame veel ruimte om uw persoonlijke stijl in uw outfit door te laten schemeren. Wanneer u zich niet dagelijks bezighoudt met mode, kan deze vrijheid echter ook een nadeel zijn. In dat geval kunt u onze deskundige stijladviseurs inschakelen om u te helpen. Op basis van uw eigen wensen helpen zij u een outfit te vinden die u laat stralen én naadloos aansluit bij de dresscode summer chic. Onze adviseurs kunnen u compleet ontzorgen en dankzij onze one-stop shopping experience kunt u bij ons terecht voor al uw outfits. Wanneer u een afspraak maakt, wordt u direct vakkundig geholpen. Maak dus vandaag nog een gratis afspraak!

Maak hier een personal shop afspraak