Naar boven

BEDRIJFSKLEDING VOOR SECRETARESSES EN RECEPTIONISTES

Blijdesteijn is hét adres voor kleding voor secretaresses en receptionistes. Uw receptioniste of secretaresse is het gezicht van uw bedrijf naar buiten toe. Het is dus erg belangrijk dat deze dames er representatief uitzien. En een representatieve look begint met de juiste kleding. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan representatieve bedrijfskleding voor dames. Denk aan blouses, rokken, jurken en mantelpakjes, uitgevoerd in de mooiste materialen en met de beste pasvormen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de uitstraling van uw secretaresse of receptioniste aansluit bij uw bedrijf. Wij adviseren u graag over passende bedrijfskleding.

WERKKLEDING DAMES IN HET ALGEMEEN

Naast kleding voor receptionistes en secretaresses hebben we natuurlijk ook bedrijfskleding voor andere dames met representatieve functies. Voor al onze werkkleding voor vrouwen geldt dat het kan worden doorgepast en per persoon op maat kan worden gemaakt. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden om uw logo of bedrijfsnaam te verwerken op de werkkleding, bijvoorbeeld door ze erop te borduren. Als u benieuwd bent naar ons grote aanbod werkkleding voor dames bent u altijd welkom in onze winkel in Tiel, of kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


VOOR SECRETARESSES EN RECEPTIONISTES KLEDING VAN BLIJDESTEIJN GELDT O.A.:

  • Alle kleding wordt doorgepast;
  • Wij rekenen geen prijsverhoging voor grote of afwijkende maten;
  • De kleding wordt per persoon op maat afgewerkt;
  • Er zijn veel mogelijkheden voor het verwerken van uw logo of bedrijfsnaam.Wilt u meer informatie over deze service? Stuur uw verzoek naar: info@blijdesteijn.nl of bel 0344 61 45 44.