Naar boven

WAT IS BUSINESS CASUAL KLEDING VOOR DAMES?

Business casual is een zakelijke dresscode die tussen formeel en informeel in zit. Vrouwen hoeven volgens deze dresscode niet in mantelpak te verschijnen, en hebben de vrijheid om verschillende casual items aan hun outfit toe te voegen. Met de dresscode business casual heeft u als vrouw dus veel te kiezen. Een nette rok met een effen blouse en bijpassend vest is slechts één van de vele mogelijkheden die deze dresscode u biedt.
 
BUSINESS CASUAL OUTFITS VOOR DAMES 

De dresscode business casual is gekleed met een informele touch. Er wordt van u verwacht dat u er netjes en verzorgd uitziet, maar heeft verder veel opties om de voorschriften op uw eigen manier te interpreteren. Een business casual outfit voor dames kan bijvoorbeeld bestaan uit een mooie pantalon met een subtiel gekleurde blouse, maar een jurk of rok met een blazer kan ook een uitstekende keuze zijn. Kies wel voor rustige print of kleur. Zorg ook dat de balans niet doorslaat naar informeel. Kledingstukken met gaten, slijtplekken en drukke prints zijn bijvoorbeeld not done. Ook een diep decolleté is niet gepast. Een business casual outfit voor dames maakt u af met eenvoudige accessoires en ingetogen make-up

 

BUSINESS CASUAL MERKEN

Bij Blijdesteijn vindt u verschillende prachtige merken die naadloos aansluiten bij de dresscode business casual voor dames. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige jurken van Marc CainCaroline BissDante6Studio Anneloes en de hoogwaardige kleding van MOQ en de moderne damesmode van Luisa Cerano.

 
BUSINESS CASUAL KLEDINGADVIES VOOR DAMES

Aangezien u zoveel keuze heeft bij het kiezen van een business casual outfit voor dames, kan het moeilijk zijn een ensemble samen te stellen dat aansluit bij uw persoonlijke stijl. Gelukkig kunnen onze stijladviseurs u hierbij adviseren. Met veel oog voor uw wensen en persoonlijke stijl kunnen ze u aan een business casual outfit helpen die écht bij u past. Een afspraak met onze personal shoppers is geheel vrijblijvend en gratis. Maak dus vandaag nog een afspraak voor business casual kledingadvies voor dames!

Maak hier een gratis personal shop afspraak