Naar boven

Zomerjassen Heren

(45) (45 artikelen)
Ook dit jaar vindt u bij Blijdesteijn weer de mooiste heren zomerjassen. Onze heren zomerjassen collectie voor 2021 is samengesteld uit de beste merken en is zeer gevarieerd. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste trends of naar een onvervalste klassieker: bij ons kan iedere man een zomerjas vinden die past bij zijn persoonlijke stijl. Denk bijvoorbeeld aan nette regenjassen, hippe bomberjacks, klassieke spijkerjacks of stoere parka’s. Als u wel wat hulp kunt gebruiken bij het vinden van uw eigen stijl, kunt u gratis een afspraak maken met een van onze deskundige stijladviseurs.

ZOMERJASSEN TRENDS

De jassen van het Italiaanse CP Company staan bekend om hun vooruitstrevende looks en uitstekende weersbestendigheid, die het resultaat zijn van innovatieve constructies en gewaagde materiaalkeuzes. Ook de stoere parka’s van Reset zijn een uitstekende en stijlvolle beschermlaag tegen nat en winderig Hollands zomerweer. Een andere grote zomerjassen trend voor deze zomer is het bomberjack, een hippe korte jas die is gebaseerd op Amerikaanse pilotenjacks. Los van alle trends blijven sommige zomerjassen voor heren elk seizoen in trek, zoals het klassieke spijkerjack, de iconische trenchcoat en andere nette zomerjassen voor heren.

Bekijk hier onze collectie zomerjassen

HULP BIJ HET VINDEN VAN DE PERFECTE HEREN ZOMERJAS? LAAT U ADVISEREN!

Een zomerjas moet uiteraard aan een aantal eisen voldoen: hij moet fijn zitten, beschermen tegen het weer en aansluiten bij uw eigen stijl. Sommige heren vinden het echter lastig te bepalen welke zomerjas nou écht bij hen past. De keuze is ook zo groot: kiest u bijvoorbeeld voor kort of lang, trendy of klassiek, extravagant of ingetogen? En welke jas is het best te combineren met de rest van uw outfit(s)? Onze stijladviseurs voorzien u graag van advies op maat. Een afspraak met een stijladviseur is gratis en geheel vrijblijvend. Maak direct online een afspraak en vindt uw perfecte zomerjas!ZOMERJASSEN HEREN GROTE MATEN

Grotere heren hebben vaak moeite om een trendy zomerjas te vinden. In tegenstelling tot veel andere modewinkels kopen wij ook altijd de grotere maten zomerjassen in: van XL tot XXL. Daarnaast verkopen wij enkele merken die zich specifiek richten op de grotere en bredere man. De meeste jassen die hierboven beschreven zijn, van de hippe modellen tot de nettere stijlen, zijn dan ook in grote maten leverbaar. Zo vindt ook de man met een grotere maat bij ons zijn ideale zomerjack. Bezoek ons Modehuis in Tiel en pas vrijblijvend onze grote maten zomerjassen voor heren. Onze stijladviseurs helpen u graag!