Naar boven

CP COMPANY

(51) (51 artikelen)

CP COMPANY HERENMODEDE IDENTITEIT VAN CP COMPANY

C.P. Company is een revolutionair Italiaans mannenmodemerk dat internationaal wordt gezien als een van de grondleggers van de moderne sportwear. Het merk heeft een aantal radicaal vernieuwende ideeën geïntroduceerd en blijft ook 45 jaar na oprichting innovatief. C.P. Company heeft een unieke stijl ontwikkeld door archiefstukken van leger-, werk-, en sportkleding te combineren met grensverleggende innovaties op het gebied van stoffen en materialen. Dit zie je bijvoorbeeld duidelijk terug in de zeer g eliefde C.P. Company jassen, die ontwikkeld zijn om alle seizoenen in stijl te trotseren. Het merk staat voor sportief, casual en comfort.

Blijdesteijn_mode_CP_Company
GESCHIEDENIS CP COMPANY

Het merk is opgericht in 1971 toen der tijd nog onder de
naam Chester Perry. In 1978 veranderede de naam naar C.P. Company.
na het veranderen van de naam werd het imago veranderd naar een serieus bedrijf.
Mensen zoals kunstenaars en intellectuelen droegen het merk. In 1987 werden de eerste C.P. Company goggle jassen ontworpen. Dit was een van de grote innovaties voor CP company en het eerste ontwerp van de welbekende goggle jas. Een jas waarin de muts een bril verwerkt is.  Geïnspireerd door jassen/kleding van het leger. De goggle jas is nog steeds een kenmerk van het merk. 
CP COMPANY TRENDS

De jassen van C.P. Company zijn stijlvol, functioneel en technisch. De jassen zijn voor zowel zomer als winter beschermend en comfortabel. Hierdoor is de jas ideaal te dragen onder verschillende weersomstandigheden. De jassen van C.P. Company bestaan uit materialen zoals dons en polyamide. De jassen zijn te herkennen door een lens op de mouw en een bril in de muts. Blijdesteijn mode heeft een groot aanbod truien. Ze zijn te herkennen aan de lens op de mouw.C.P. Company was een van de eerste merken dat begon met de garment dye techniek. Hierbij worden de kledingstukken helemaal geverfd. Niet alle truien hebben een lens op de mouw. De truien zijn ook te koop met de merknaam op de borst of zonder logo. Het merk heeft naast de standaard kleuren ook bijzondere kleuren in hun aanbod. 

 
Blijdesteijn_mode_CP_Company_trui_lens
WIE DRAAGT CP COMPANY?

Tegenwoordig is C.P. Company een high end merk. C.P. company heeft veel vrijetijdskleding maar ook streetwear. Hierdoor heeft het merk verschillende doelgroepen. Dus voor jong en oud. Daarom hebben wij bij Blijdesteijn Mode een groot aanbod van sweaters tot jassen. 


WAAR KOOP JE CP COMPANY?

Bij Blijdesteijn Mode koop je naast een groot aantal merken ook het merk CP Company.
We hebben zowel online als in de winkel een divers aanbod. 

CP COMPANY KOPEN BIJ BLIJDESTEIJN

Bij Blijdesteijn Mode hebben we een groot aanbod van het exclusieve merk CP Company. Van truien, jassen, broeken tot t-shirts.
Kom voor het beste advies langs in de winkel in Tiel.