Naar boven

KLEDING VOOR TAXICHAUFFEURS; REPRESENTATIEF, PASSEND EN PRAKTISCH

Een groot aanbod aan kleding voor taxichauffeurs vindt u in onze winkel in Tiel. Taxichauffeur is een dynamisch en afwisselend beroep, dat vraagt om passende kleding. Hoewel geen chauffeur hetzelfde is, zijn er een aantal eisen waaraan alle taxi kleding moet voldoen.

In de eerste plaats moet de kleding ervoor zorgen dat de chauffeur er representatief uitziet. Dit betekent dat een uniform stijlvol en goed op maat moet zijn. Ten tweede moet de kleding comfortabel zitten tijdens het verrichten van diverse handelingen, zoals rijden, portieren openen en bagage tillen. Ten slotte is het belangrijk dat de kleding slijtvast is en makkelijk gereinigd en onderhouden kan worden. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons grote assortiment leveren wij taxi kleding die aan al deze eisen voldoet.TAXI KLEDING OP MAAT

Zoals al eerder gezegd: geen taxichauffeur is hetzelfde. De een vervoert zakenmensen, de ander rijdt mensen van en naar de luchthaven; sommigen verzorgen het vervoer van ouderen en gehandicapten, terwijl anderen uitgaanspubliek bedienen in de stad. Daar komt bij dat elke taxichauffeur een ander postuur heeft. Wij leveren taxi kleding in alle maten, en zowel voor mannen als vrouwen.De bedrijfskleding voor taxichauffeurs is duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan, maar mocht een uniform toch onverhoopt snel slijten of kapot gaan, dan kunnen wij onze taxi uniforms snel naleveren. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze winkel in Tiel.

VOOR TAXI KLEDING VAN BLIJDESTEIJN GELDT O.A.:

  • Alle kleding wordt doorgepast;
  • Wij rekenen geen prijsverhoging voor grote of afwijkende maten;
  • De kleding wordt per persoon op maat afgewerkt;
  • Er zijn veel mogelijkheden voor het verwerken van uw logo of bedrijfsnaam.Wilt u meer informatie over deze service? Stuur uw verzoek naar: info@blijdesteijn.nl of bel 0344 61 45 44.