Naar boven

HORECA KLEDING, VAN TRENDY TOT REPRESENTATIEF

In ons ruime assortiment bedrijfskleding neemt horeca kleding een zeer belangrijke plek in. Want juist in de horeca, waar de klant geen klant is maar een gast, is het belangrijk dat er is nagedacht over de uitstraling van de medewerkers. Die uitstraling moet op de eerste plaats de gast tevreden stellen, maar moet ook aansluiten bij uw horeca onderneming. Gaat het bijvoorbeeld om een hotel, restaurant of hippe bar? En richt u zich op jongeren of juist op een wat ouder, welgesteld publiek?

HIPPE HORECA KLEDING VOOR UW BEDRIJF 

U wilt natuurlijk dat uw medewerkers er goed en verzorgd uitzien, maar de tijd dat horecapersoneel standaard gekleed ging in een net pak ligt inmiddels ver achter ons. Hoewel wij nog altijd veel traditionele horeca kleding aanbieden, merken wij dat er steeds meer vraag is naar hippe horeca kleding. Wij spelen hier op in met een groot aanbod aan trendy horeca bedrijfskleding. Deze kleding vertaalt trends uit de ‘gewone’ mode naar horeca werkkleding. Denk bijvoorbeeld aan moderne pakken, chino’s in verschillende kleuren, of het gebruik van ruige materialen als leer en denim. Naast horeca kleding voor de bediening hebben wij ook werkkleding voor bar- en keukenpersoneel, zoals schorten en sloven.HORECA KLEDING VOOR DAMES

Uiteraard hebben wij ook een groot aanbod aan horeca kleding voor dames. Van mooie rokken en blouses tot jurken, broeken en mantelpakjes: u vindt het in onze horeca kleding winkel. Ook voor dames die achter de bar of in de keuken werken hebben wij geschikte kleding op voorraad. Verder heeft u bij ons de mogelijkheid om de naam of het logo van uw bedrijf in de kleding te laten verwerken. Wat voor werkkleding u uiteindelijk ook kiest voor uw personeel, wij zorgen dat de kleding voor uw medewerkers op maat wordt gemaakt en geven tips over de manier waarop de kleding gedragen dient te worden. Zo vormen uw medewerkers altijd hét uithangbord van uw horecabedrijf.

VOOR HORECA BEDRIJFSKLEDING VAN BLIJDESTEIJN GELDT O.A.:

  • Alle kleding wordt doorgepast;
  • Wij rekenen geen prijsverhoging voor grote of afwijkende maten;
  • De kleding wordt per persoon op maat afgewerkt;
  • Er zijn veel mogelijkheden voor het verwerken van uw logo of bedrijfsnaam.

Wilt u meer informatie over deze service? Stuur uw verzoek naar: info@blijdesteijn.nl of bel 0344 61 45 44.

SERVICE BIJ BLIJDESTEIJN
Onze stijladviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met…