Naar boven

BEURSKLEDING VOOR UW BEDRIJF VINDT U BIJ BLIJDESTEIJN

Onze beurskleding zorgt dat uw medewerkers er op een beurs stijlvol en representatief uitzien. Uw medewerkers zijn hét visitekaartje van uw bedrijf, zeker op een beurs. Beurzen zijn immers bedoeld om uw bedrijf op de best mogelijke manier aan klanten te presenteren. En als u dan een mooie stand heeft ingericht en uw producten zo aantrekkelijk mogelijk heeft tentoongesteld, is het niet meer dan logisch dat u ook aandacht besteedt aan de uitstraling van uw medewerkers.

Bij Blijdesteijn bieden we passende bedrijfskleding voor ieder type beurs en houden we rekening met de werkzaamheden die moeten worden verricht. Naast een grote keuze aan stijlen en kledingstukken, zorgen we dat de bedrijfskleding op de beurs op de juiste manier gedragen wordt. Wij leveren voor iedere medewerker een kostuum op maat aan, en geven indien nodig tips en advies over de manier van dragen. Beurskleding hoeft overigens niet duur te zijn. Een representatieve outfit heeft u al voor een klein bedrag per medewerker.BEDRIJFSKLEDING BEURS, HEREN EN DAMES

De bedrijfskleding die op een beurs door uw medewerkers gedragen wordt, laat zien waar u als bedrijf voor staat. Het is daarom van belang om na te gaan wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. De meeste bedrijven kiezen voor een nette, representatieve look. Denk voor heren bijvoorbeeld aan een overhemd met pantalon of een pak, en voor dames aan een rok met een blouse. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om u te onderscheiden met casual of smart casual beurskleding, zoals een stijlvolle polo of een T-shirt.VOOR BEURS KLEDING VAN BLIJDESTEIJN GELDT O.A.:

  • Alle kleding wordt doorgepast;
  • Wij rekenen geen prijsverhoging voor grote of afwijkende maten;
  • De kleding wordt per persoon op maat afgewerkt;
  • Er zijn veel mogelijkheden voor het verwerken van uw logo of bedrijfsnaam.
Wilt u meer informatie over deze service? Stuur uw verzoek naar: info@blijdesteijn.nl of bel 0344 61 45 44.