Naar boven

PARAJUMPERS

(45) (45 artikelen)
Sorteren
NIEUWE COLLECTIE 

De nieuwe collectie Parajumpers komt vaak vroeg in het seizoen binnen. De jassen, truien  en accesoires zijn elk seizoen vernieuwend en opzoek naar een nog kwalitatievere collectie. Bij Blijdesteijn verkopen wij met trots de jassen van het Italiaanse merk Parajumpers.Deze jassen zijn in Nederland uitgegroeid tot één van de meest stoere en populaire dames- en herenjassen op dit moment. Blijdesteijn is daarom ook trots om deze modieuze jassen voor dames- en heren van jong tot oud te mogen aanbieden. Het merk staat vooral bekend om winterjassen met een bontkraag en lichte dons jassen van hoge kwaliteit. Naast jassen hebben wij voor zowel dames als heren truien, broeken en accesoires.

 
WASSEN

Wilt u uw Parajumpers jas wassen? Kijk altijd in de jas voor de wasvoorschriften. Het verschilt namelijk per jas hoe de jas gewassen moet worden. Dit komt omdat elke jas is gemaakt van verschillende materialen. De meesten jassen kunnen gewassen worden op  30 graden.

 
JASSEN

Het Italiaanse designermerk staat bekend om zijn kwalitatief goede, maar toch erg stijlvolle jassen. Parajumpers  hoort in het hoge segment van de mode-industrie. Het merk is voor jong en oud. De jassen zijn te herkennen aan het gele koortje aan de capuchon, en zijn van een goede kwaliteit. Dit komt doordat er echt dons in zit. Doordat er echt dons in Zit, kun je de jassen bij lage tempraturen dragen. Maar zeker ook bij hoge tempraturen. De nylon die Parajumpers gebruikt is van hoge kwaliteit en zoals eigen zeggen een geheim recept. Hierdoor blijft de jas lang mooi. De zomerjassen zijn minder gevuld met dons. De dons jassen van Parajumpers zijn licht en dragen prettig. Het merk is kwalitatief goed en heeft een luxe uitstraling.

 
SPECIFIEKE CATEGORIEËN KLEDING HET MERK 

Na een aantal jaren is Parajumpers na het maken van jassen zich gaan uitbreiden. Naast jassen werden er ook truien, vesten, T-shirts en accessoires geproduceerd. Bij Blijdesteijn hebben we voor zowel heren als dames ook de verschillende soorten kledingstukken. De truien van Parajumpers zijn van hoge kwaliteit en in de winter zeker ook comfortabel. De jassen zijn gekenmerkt met het logo op de borst of arm. Naast de truien hebben we ook T-shirts. De accessoires van Parajumpers zijn modieus en zeer kenmerkend met het logo op de muts of sjaal. Hiermee kunt u een volledige outfit maken voor de koude winterdagen of ook zeker de warme zomerdagen.