Naar boven

GARDEUR

(54) (54 artikelen)
ONTDEK DE PERFECTE PASVORM MET GARDEUR BROEKEN

Gardeur is dé broekenspecialist van Duitsland. Vanuit Mönchengladbach produceert Gardeur hoogwaardige dames- en herenpantalons met een perfecte pasvorm. Eigen ontwerpers, laboranten, kleermakers en wasserij-ingenieurs in Duitsland en Tunesië begeleiden elke ontwikkelingsstap van een Gardeur-broek.

 
DE KRACHT VAN GARDEUR: VAKMANSCHAP EN INNOVATIE

Wat maakt Gardeur broeken nu zo bijzonder? Het geheim zit hem in de combinatie van vakmanschap en innovatie. Gardeur heeft eigen ontwerpers, laboranten, kleermakers en wasserij-ingenieurs in Duitsland en Tunesië. Zij begeleiden elke ontwikkelingsstap van een Gardeur-broek, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke productie. Hierdoor kunnen ze een ongeëvenaarde kwaliteit en pasvorm garanderen.

 
DE PERFECTE PASVORM VOOR IEDEREEN

De perfecte pasvorm is natuurlijk voor iedereen anders. Daarom biedt Gardeur een breed assortiment aan modellen en maten, zodat er voor iedereen een broek is die als gegoten zit. Of je nu op zoek bent naar een klassieke pantalon, een trendy chino of een comfortabele jeans, Gardeur heeft het allemaal. En omdat ze zoveel aandacht besteden aan de pasvorm, weet je zeker dat je broek niet alleen mooi staat, maar ook heerlijk zit.

 
DUURZAAMHEID EN VERANTWOORD ONDERNEMEN

Gardeur neemt haar verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Ze maken gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen en zorgen voor eerlijke arbeidsomstandigheden in hun productieprocessen. Zo kun je met een gerust hart genieten van je nieuwe Gardeur broek, wetende dat deze op een verantwoorde manier is geproduceerd.

 
PROBEER HET ZELF EN ERVAAR HET VERSCHIL

Ben je benieuwd geworden naar de perfecte pasvorm van Gardeur broeken? Probeer het zelf en ervaar het verschil! Gardeur is verkrijgbaar bij diverse winkels en webshops, dus er is altijd wel een verkooppunt bij jou in de buurt. Gun jezelf het comfort en de kwaliteit van een échte Gardeur broek en ontdek waarom zoveel mensen fan zijn van dit bijzondere merk.