Naar boven

CREENSTONE

CREENSTONE JASSEN

OVER CREENSTONE

Creenstone is een Nederlands merk wat bedacht en gemaakt is door vrouwen. Het staat bekend om de goede kwaliteit jassen. De jassen worden ontworpen in gespecialiseerde ateliers. Creenstone is al jaren bezig met het ontwikkelen van stijlvolle buitenkleding: van technische parka’s tot klassieke jassen.

CREENSTONE WINTERJASSEN

De jassen van Creenstone zijn gemaakt voor alle weersomstandigheden. Ze zijn niet alleen praktisch en duurzaam, maar zeker ook stijlvol. Creenstone zorgt er voor dat je warm, comfortabel en goed gekleed bent. Het atelier van Creenstone zorgt ervoor dat de jassen van de beste kwaliteit stoffen worden gemaakt. Het label aan de rits is een van de kleine details van de jas. Het merk weet trendy en klassiek goed te combineren. De jassen van Creenstone vind je bij Blijdesteijn mode. Met de grootste jassencollectie van Nederland ben je altijd welkom voor passend advies

 
DUURZAME, INNOVATIEVE JASSEN VOOR EN DOOR VROUWEN

Creenstone geeft veel om duurzaamheid, innovatie en comfort. Ze gebruiken bijvoorbeeld gerecyclede en gecertificeerde materialen. Alle jassen zijn diervriendelijk. Er wordt geen gebruik gemaakt van echt bont of echt leer.


WAAR KOOP JE CREENSTONE JASSEN?

Creenstone jassen koop je bij Blijdesteijn. Kom naar de winkel wanneer je advies nodig hebt bij het uitzoeken van een Creenstone jas. De mooie collectie jassen zijn ook te vinden in de webshop. Hier bestel je makkelijk en zonder zorgen de jas die jij nodig hebt. Bij Blijdesteijn hebben we een jas voor iedere vrouw.

 TRENCHCOAT

De trenchcoat zie je  weer terug komen. Bij Blijdesteijn hebben we een groot aantal lange jassen van het merk Creenstone. De jassen zijn wat klassieker maar toch tijdloos. Doordat de trenchcoats van hoogwaardige kwaliteit zijn, gaan de jassen lang mee.