Naar boven

BEAUMONT

(37) (37 artikelen)


BEAUMONT JASSEN: KLASSIEKE JASSEN VAN EEN GOEDE KWALITEIT

Beaumont gaat voor kwaliteit. In het atelier word gezocht naar de beste kwaliteit en de mooiste combinaties. Sinds 2012 werkt Beaumont aan het doel om iedere vrouw stijlvol, maar toch comfortabel te laten voelen. Beaumont is heel divers: van sportwear tot klassiekere gewatteerde jackets.  De jassen zijn voor alle weeromstandigheden en alle looks geschikt. Bij Blijdesteijn hebben wij voor elk seizoen een groot aanbod. De jassen hebben een normale fit.

 

DONSJASSEN VAN BEAUMONT 

Een van de bekende jassen van Beaumont is de donsjas. De jas heeft een klassieke uitstraling. De jassen worden ontworpen voor de vrouw die houdt van een comfortabel, warme, stijlvolle jas. Doordat het een lichtgewichte jas is draagt hij erg luchtig. Dit omdat de donsjassen van Beaumont gevuld zijn met het beste dons. Hierdoor zul je altijd warm blijven in de koude winterdagen


 
BEAUMONT DAMESKLEDING ONLINE BESTELLEN BIJ BLIJDESTEIJN  

Bij Blijdesteijn hebben we een groot aanbod Beaumont jassen. Van bomberjacks, trenchcoats tot korte jassen voor iedere seizoen. Blijdesteijn is een officieel verkooppunt. Bestel de mooiste jassen van Beaumont Direct op onze webshop. Voor het beste advies maakt u een afspraak met een van onze personal shoppers.