Naar boven

Mercer Amsterdam

(7) (7 artikelen)
MERCER AMSTERDAM: HÉT KLEDINGMERK UIT AMSTERDAM VOOR LUXE SNEAKERS EN MEER

Mercer Amsterdam is een uniek en stijlvol kledingmerk uit Amsterdam, opgericht door de Nederlandse ontwerper Pim Dresden. Het merk staat bekend om zijn luxe handgemaakte sneakers, maar biedt ook prachtige varsity jackets, kleding en accessoires voor dames en heren. Een bezoek aan de winkel of het shoppen bij Blijdesteijn mag dan ook zeker niet ontbreken als je op zoek bent naar exclusieve en modieuze items.

 
DE INSPIRATIE ACHTER MERCER AMSTERDAM

De naam Mercer Amsterdam is ontstaan door een bijzondere gebeurtenis in het leven van oprichter Pim Dresden. Op tienjarige leeftijd kocht hij zijn eerste paar schoenen in een winkel gelegen in Mercer Street in New York. Deze ervaring heeft een blijvende indruk achtergelaten en vormt nu de basis voor zijn eigen sneakerlabel. In het logo van het merk is een grafische weergave van de kaart van Amsterdam te zien, wat de verbondenheid met de stad benadrukt.

 
HANDGEMAAKT EN KWALITEIT STAAN CENTRAAL

Wat Mercer Amsterdam onderscheidt van andere kledingmerken, is de focus op handgemaakte producten en het gebruik van hoogwaardige materialen. Elk paar sneakers wordt met zorg en aandacht gemaakt, zodat je verzekerd bent van een perfecte pasvorm en ultiem draagcomfort. Ook de kleding en accessoires zijn van topkwaliteit, waardoor je lang kunt genieten van je aankopen.

 
SHOPPEN BIJ BLIJDESTEIJN VOOR DE COMPLETE MERCER AMSTERDAM ERVARING

Wil je zelf de unieke items van Mercer Amsterdam ontdekken en passen? Breng dan een bezoek aan de winkel of ga shoppen bij Blijdesteijn. Hier vind je een uitgebreide collectie van het merk, zodat je in één keer je garderobe kunt updaten met de nieuwste trends en designs. Laat je verrassen door de prachtige sneakers, stijlvolle varsity jackets en andere must-haves van dit bijzondere kledingmerk uit Amsterdam.

Kortom, als je op zoek bent naar een uniek en high-end sneaker label met een sterke connectie met Amsterdam, dan is Mercer Amsterdam het merk voor jou. Ontdek de prachtige collectie en ervaar zelf de kwaliteit en het vakmanschap van dit bijzondere kledingmerk.