Naar boven

DSQUARED2

(1) (1 artikel)
Sorteren
ONTDEK HET SUCCES VERHAAL VAN DSQUARED2

Heb je ooit gehoord van het merk Dsquared2? Zo niet, dan is het hoog tijd dat je kennismaakt met dit unieke en succesvolle modemerk. Dsquared2 is opgericht door een Canadees-Italiaanse tweeling, Dean en Dan Caten. Ze zijn niet alleen broers, maar ook beste vrienden en partners in crime. Ze doen werkelijk alles samen, van het ontwerpen van hun kleding tot het runnen van hun bedrijf. 

VAN CANADA NAAR ITALIË: DE REIS VAN DSQUARED2

Na hun modeopleiding besloten de broers Caten hun droom na te jagen en verhuisden ze naar Italië. Daar presenteerden ze in 1995 hun eerste collectie. En wat denk je? Het was een groot succes! Ondanks de financiële crisis die vele merken trof, wist Dsquared2 stand te houden en te groeien. Ze openden de ene na de andere winkel, zowel in Amerika als in Europa. 

WAT MAAKT DSQUARED2 ZO UNIEK?

Wat maakt Dsquared2 zo bijzonder? Het zit 'm in de details. Denk aan eigenzinnige prints, ruwe afwerkingen, grote teksten en opvallende materialen. Deze elementen kenmerken de items keer op keer. Neem bijvoorbeeld de Dsquared2 T-shirts. Ze zijn niet alleen trendy, maar ook van hoge kwaliteit en comfortabel om te dragen. 

DSQUARED2 SHOPPEN BIJ BLIJDESTEIJN

Ben je nieuwsgierig geworden naar Dsquared2 en wil je zelf een item van dit merk toevoegen aan je garderobe? Kom dan Dsquared2 shoppen bij Blijdesteijn. Met een breed assortiment aan Dsquared2 items, vind je gegarandeerd iets dat bij jouw stijl past. Dus waar wacht je nog op? Ontdek Dsquared2 en laat je verrassen door de unieke designs en hoge kwaliteit.