Naar boven

DENHAM

(41) (41 artikelen)
GESCHIEDENIS VAN DENHAM

Denham is opgericht in 2008. De eigenaar Jason Denham had een passie voor jeans. Hij besloot jeans te maken van hoge kwaliteit met de focus op details. Na een aantal jaren is Denham ook begonnen met de productie van truien, vesten t-shirts en polo‘s. Inmiddels is Denham overal ter wereld te koop.

VERSCHILLENDE SOORTEN HERENKLEDING VAN DENHAM

Bij Blijdesteijn hebben we verschillende soorten Denham kleding. Naast de bekende jeans hebben we ook polo’s, truien en t-shirts. Neem een kijkje in onze webshop.

DENHAM JEANS

Alle materialen die Denham voor de jeans gebruiken zijn biologisch. Denham maakt zijn jeans voor hoge segment. Dit omdat de broeken van  kwaliteit zijn. Denham broeken worden alleen maar mooier naarmate ze gedragen worden, en zijn dus perfect voor heren die op zoek zijn naar tijdloze kledingstukken van de beste kwaliteit.

DUURZAAMHEID

Denham is sinds het ontstaan van het merk bezig met duurzaamheid. Dit doen ze door middel van het hergebruiken van materialen, het garanderen van een levenslange reparatie en het met de hand wassen van de jeans. Doordat Denham goede kwaliteit jeans maakt, gaan de jeans levenslang mee. Tijdens het produceren van de kledingstukken wordt er tot wel 90% minder water verbruikt dan bij reguliere jeans.

DENHAM VERKOOPPUNT

Denham jeans vind je bij Blijdesteijn; wij zijn een officiële Denham winkel. Denham combineert moderne designs met een diep respect voor traditie en vakmanschap. Het Amsterdamse merk werkt en met Italiaanse wevers om de mooiste stoffen te creëren. Bestel de beste kwaliteit jeans, shirts en truien in onze webshop.