Naar boven

Absolut Cashmere

(0)
ONTDEK HET VERHAAL ACHTER ABSOLUT CASHMERE

Absolut Cashmere is meer dan een kledingmerk. Het is de realisatie van de droom van Caroline Tremel om een ecologisch merk te creëren van cashmere. Een merk dat niet alleen staat voor kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor vreugde en inspiratie. 

ABSOLUT CASCHMERE TRUI: EEN TWIST AAN FASHION

In 2018 kruiste het pad van Caroline dat van de MMC groep. Ze ontdekte Absolut Cashmere, een jong kledingmerk met grote ambities. Geïnspireerd door haar dagelijkse leven en de mensen om haar heen, gaf ze een nieuwe twist aan cashmere. Ze creëerde de Absolut Cashmere trui, een kledingstuk dat niet alleen warm en comfortabel is, maar ook een statement maakt. Een trui die vrouwen blij maakt, elke keer dat ze hem dragen.

ABSOLUT CASCHMERE VEST: EEN SYMBOOL VAN DUURZAME MODE

Maar Caroline ging verder dan alleen truien. Ze wilde een compleet fashionlabel creëren. En dus kwam er ook het Absolut Cashmere vest. Een vest dat net als de trui staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Een vest dat je niet alleen lekker warm houdt, maar ook laat zien dat je geeft om de wereld om je heen.

ABSOLUT CASHMERE SHOPPEN BIJ BLIJDESTEIJN

Ben je nieuwsgierig geworden naar Absolut Cashmere? Wil je zelf ervaren hoe het voelt om een Absolut Cashmere trui of vest te dragen? Kom dan naar Blijdesteijn. In onze winkel vind je een ruim assortiment aan Absolut Cashmere kleding. En ons vriendelijke personeel helpt je graag bij het maken van je keuze. Absolut Cashmere shoppen bij Blijdesteijn, dat is een ervaring op zich.

Kom langs en ontdek het zelf. Absolut Cashmere wacht op je.