Carl Gross: business fashion voor heren

Carl Gross is een Duits familiebedrijf dat zich al sinds 1925 richt op business mode voor heren. Vakmanschap, kwaliteit en eigentijds ontwerpen staan altijd centraal. Dat zie je terug in hun collectie van colberts, gilets, pantalons en volledige kostuums. In tegenstelling tot veel andere herenmerken zijn alle onderdelen van een pak los verkrijgbaar. Dat is een van de grootste krachten van Carl Gross!

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Pionier van modulaire pakken

Vroeger werden er alleen volledige kostuums verkocht. Carl Gross bracht daar in 1996 verandering in, door als eerste ‘modulaire pakken’ te produceren. Hierdoor werd het mogelijk om verschillende colberts, pantalons en gilets met elkaar te combineren. Vandaag de dag is Carl Gross marktleider op het gebied van modulaire pakken! Bij Blijdesteijn stellen wij graag samen met u het ideale pak samen.

Kwaliteit is een feit

Bij Carl Gross staat kwaliteit hoog in het vaandel. Sterker nog, dat is de belangrijkste kernwaarde van het herenmerk. Kosten noch moeite worden gespaard om hoogwaardige menswear te maken. Dat begint al met de selectie van exclusieve stoffen, die allemaal uit Italië worden geïmporteerd. Vervolgens wordt elk kledingstuk vervaardigd in de Duitse fabriek in Hersbruck. Het designteam is er dagelijks aanwezig om ervoor te zorgen dat de productie perfect verloopt. Met succes, want elk mode-item van Carl Gross is stijlvol en comfortabel.

Pakken van Carl Gross: van klassiek tot sportief

Bent u op zoek naar het ideale pak of kostuum? Carl Gross is gespecialiseerd in pakken voor allerlei gelegenheden, zoals bruiloften, netwerkborrels en zakenreizen. De stijlen lopen dan ook uiteen: van casual tot chique en van sportief tot modern. Daarnaast bestaat de collectie van Carl Gross uit vijf verschillende pasvormen: regular fit, modern fit, tailored fit, sharp fit en slim fit. Zo weet u zeker dat het pak goed aansluit bij uw figuur. Heeft u een andere maat nodig voor het colbert en de pantalon? Geen enkel probleem. Door ons mix-op-maat-systeem kunnen wij de jasjes en broeken los verkopen, waardoor het pak op alle fronten goed past.


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER