gala jurken voor de dames

Dit is hét moment om uit te pakken met een mooie galajurk. Daarbij mag u best wel gewaagde keuzes maken, zoals een galajurk met strass steentjes of een open rug. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een elegante cocktailjurk of een klassieke feestjurk. Wij bieden verschillende galajurken aan, dus u vindt ongetwijfeld de feestelijke outfit die bij u past. Blauw, zwart, rood of smaragdgroen? Lange mouw, korte mouw, strapless? Bij ons vindt u de beste galakleding voor dames.

boek gratis een personal shopper

Galapak voor de heren

Met onze geraffineerde galapakken doen de heren zeker niet onder voor de dames. Dus als u een stijlvol galapak wil kopen, bent u bij Blijdesteijn aan het goede adres. Kiest u voor een toegankelijk, zwart galapak of gaat u voor een klassiek galakostuum zoals een smoking of rokkostuum? Wij adviseren u graag over het perfecte galapak. Van stropdas tot gilet; als u wilt kleden we u van top tot teen aan.

Galakleding Tiel en omstreken

Bij een gereformeerde begrafenis geldt meestal een specifieke begrafeniskledingetiquette. Iedere gast, zowel vrienden als familie, wordt geacht in het zwart gekleed te gaan. Daarbij is het belangrijk dat gereformeerde begrafeniskleding sober en bedekkend is. Een nette jurk wordt op prijs gesteld, zolang deze de schouders en de knieën bedekt. Daarnaast dragen de dames weinig make-up en steken ze het haar op. Heren kunnen het beste een nette pantalon met een blouse en/of jasje dragen. Een rouwpak is uiteraard ook een goede optie.

boek gratis een personal shopper

– mode quote –

Een galapak van Blijdesteijn is altijd een winner!

SERVICE BIJ BLIJDESTEIJN

Onze stijladviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met…