Maak kennis met onze familie adviseur Wouter Korijn

wouter korijn

Wij stellen u graag voor aan onze commissaris Wouter Korijn, die op de achtergrond al jaren een belangrijke rol speelt bij Blijdesteijn. Zoals ieder familiebedrijf hebben we ook bij Blijdesteijn van tijd tot tijd behoefte aan extern advies. Gelukkig kunnen we voor deskundig advies altijd terugvallen op Wouter Korijn. Met zijn ruime ervaring en grote kennis van retail, financiën en het managen van organisaties is Wouter uitgegroeid tot een steunpilaar van ons bedrijf.

Familie Korijn aan de basis van Miss Etam

Wouter Korijn komt net als wij uit een familie van echte mode-ondernemers. De familie Korijn stond namelijk aan de basis van de succesvolle modeketen Miss Etam. Wouter was zelf van 2007 tot en met 2014 als commissaris verbonden aan de Etam Groep, waar ook modebedrijf Promiss onder viel. In deze functie heeft Wouter veel kennis opgedaan van de retailbranche. 

Opleiding Wouter Korijn

Wouter Korijn heeft de studie Business Administration aan de Nyenrode Business Universiteit afgerond, waarna hij naar Amerika vertrok voor een Bachelor of Arts aan de Universiteit van Oregon en een Masters of Business Administration aan de Thunderbird School of Global Management. Na zijn studietijd werkte hij voor verschillende bedrijven en bouwde hij zijn vermogen op. 

Investeren met impact

In een latere fase van zijn carrière ging Wouter aan de slag als investeerder en was hij actief bij verschillende investeringsmaatschappijen. Sinds 2018 is Wouter Korijn actief met zijn eigen investeringsbedrijf, OrangeGaia. Met dit bedrijf wil hij niet alleen een positief rendement, maar ook een positieve impact op de wereld realiseren.

Blijdesteijn bedankt Wouter Korijn

Wij willen Wouter Korijn graag bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan ons bedrijf en hopen dat hij ons nog vele jaren blijft ondersteunen.