TERUGBLIK SPRING/SUMMER SHOWS

Sinds jaar en dag is maart dé maand waar wij samen met u naar uitkijken. De lente komt en daarmee het warmere weer en de mooie bloesems. Maart is traditioneel ook de maand dat alle nieuwe modecollecties worden geshowd. Een groot feest, dat wij elk jaar met veel plezier organiseren.
Deze week hadden wij wederom vier spetterende shows voor u in petto. Maar, zoals wij allemaal weten is dat in de huidige situatie helaas niet mogelijk.

Om u een hart onder de riem te steken in deze roerige tijd hebben wij de beelden van onze eerste show in een filmpje gezet dat wij vandaag graag met u delen. Voor een beetje afleiding en ter inspiratie voor betere tijden die zeker weer gaan komen. Wij hopen dat u op afstand met ons meegeniet van al het moois.


EEN-OP-EEN AFSPRAAK INPLANNEN

Weet ook dat wij in de winkel elke dag van 10.00 tot 16.00 uur voor u klaarstaan met een luisterend oor, een kopje koffie en oprechte aandacht. Uiteraard binnen alle gestelde richtlijnen om voor iedereen veiligheid en een goede gezondheid te waarborgen.
Mocht u geïnspireerd zijn door de vrolijke beelden kunt u ons bereiken voor vragen via e-mail klantenservice@blijdesteijn.nl of via tel. 0344 614544. Ook kunt u hieronder een een-op-een afspraak maken op een tijdstip dat u schikt.