In het derde weekend van september is in Tiel het evenement Fruitcorso. Hier komen ieder jaar vele mensen op af. Drukte in de stad betekent ook meer verkeer. Hoe dan ook: de binnenstad blijft bereikbaar. U kunt parkeren op één van de bestaande of tijdelijke parkeerterreinen. Deze terreinen liggen op loopafstand van de binnenstad en het evenement.

Fruitcorso

Tijdens het Fruitcorso zijn de meeste parkeerterreinen en de parkeergarage beschikbaar. Het grote parkeerterrein Poort van Santwijck is goed te bereiken via afslag 33 (Tiel/Maurik). De parkeergarage Westluidense Poort is zowel via afrit 32 als 33 goed te bereiken. Er zijn ook tijdelijke parkeerterreinen. Volg tijdens het evenement de gele borden met verwijzing naar parkeren Fruitcorso en centrum en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Omdat het parcours van het corso ook door de binnenstad loopt, moet u rekening houden met afgesloten straten en verkeersmaatregelen.

Parkeren tijdens fruitcorso in Tiel

Wilt u meer weten over alle maatregelen tijdens Fruitcorso? Kijk dan op www.tiel.nl

Fijn om te weten: parkeren is in het corsoweekend gratis. Let wel op dat u niet op een vergunninghoudersplaats parkeert, want dan riskeert u een boete, dat is zonde.

Geef een reactie