Naar boven

KRAKATAU

(3) (3 artikelen)
Sorteren
ONTDEK DE UNIEKE KRAKATAU JASSEN VOOR DAMES & HEREN

KRAKATAU is een technisch streetwearmerk uit Rusland. Het merk blinkt uit in het maken van hyperfunctionele jassen. Met temperaturen die in eigen land geregeld diep onder het vriespunt zakken, weten de Russische ontwerpers van KRAKATAU precies waaraan goede outerwear moet voldoen. De ongekende functionaliteit wordt gecombineerd met een cleane, eigenzinnige stijl. KRAKATAU houdt het aantal verkooppunten bewust klein, dus zijn wij als Blijdesteijn trots dat we dit mooie merk kunnen aanbieden. 

KRAKATAU WINTERJASSEN: WARMTE EN STIJL VERENIGD

De winterjassen van KRAKATAU zijn ontworpen om je te beschermen tegen de meest extreme weersomstandigheden. Dankzij de geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen blijf je warm en droog, zelfs als de temperatuur ver onder het vriespunt daalt. Tegelijkertijd zijn de jassen stijlvol en modern, waardoor je er altijd goed uitziet, of je nu door de stad loopt of de natuur in gaat. 

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ BLIJDESTEIJN

Doordat KRAKATAU het aantal verkooppunten bewust klein houdt, is het merk niet overal verkrijgbaar. Dat maakt het extra bijzonder dat wij bij Blijdesteijn dit prachtige merk kunnen aanbieden. In ons assortiment vind je zowel KRAKATAU jassen voor dames als voor heren, zodat iedereen kan genieten van de unieke combinatie van functionaliteit en stijl die dit merk te bieden heeft. 

ERVAAR ZELF DE KWALITEIT VAN KRAKATAU

Ben je benieuwd geworden naar de KRAKATAU jassen? Kom dan eens langs bij Blijdesteijn om de collectie zelf te bekijken en te passen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte jas voor jouw wensen en behoeften. Ervaar zelf de kwaliteit, warmte en stijl van KRAKATAU en laat je verrassen door dit unieke merk.