Naar boven

CORNELIANI

(0)
ONTDEK DE WERELD VAN CORNELIANI PAKKEN: STIJLVOL, DUURZAAM EN VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT

De Italiaanse ontwerper Alfredo Corneliani lanceerde de eerste Corneliani-kleding in 1930. In eerste instantie maakte hij handgemaakte regenjassen en buitenkleding voor heren. De kwaliteit en verfijndheid vielen direct op bij het grote publiek, waardoor Corneliani’s zoons Alfredo, Calberto en Claudio in 1950 kans zagen om het merk verder op te zetten. De collectie werd uitgebreid naar keurig afgewerkte blouses, luxe pakken en andere nette herenkleding. Sindsdien is Corneliani uitgegroeid tot een begrip in Italië en ver daarbuiten.

 
HET ONTSTAAN VAN CORNELIANI: EEN FAMILIEBEDRIJF MET PASSIE VOOR MODE

Alfredo Alfred Corneliani begon in 1958 met het creëren van prachtige kleding en accessoires in zijn fabriek in Mantua, Italië. Zijn zonen, Claudio en Carlalberto, hebben het bedrijf verder vormgegeven en het huidige Corneliani gecreëerd. De fabriek in Mantua is nog steeds het kloppend hart van het bedrijf, waar design en research samenkomen om zowel confectie als maatwerk te produceren.

 
KRIJG ADVIES OVER JOUW CORNELIANI KOSTUUM VAN EEN VAN ONZE PERSONAL SHOPPERS

Ben je op zoek naar een stijlvol en duurzaam Corneliani kostuum? Onze personal shoppers staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen, stoffen en pasvormen, zodat jij straks in een perfect passend Corneliani pak de deur uitloopt.

Maak hier een afspraak met een van onze personal shoppers
 
WAAROM KIEZEN VOOR EEN CORNELIANI PAK?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een Corneliani kostuum. Ten eerste staat het merk bekend om zijn Italiaanse stijl en hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van een stijlvolle en duurzame garderobe. Daarnaast biedt Corneliani zowel confectie als maatwerk aan, waardoor er voor iedereen een passend pak te vinden is. Tot slot is de service bij Corneliani uitstekend, met personal shoppers die je graag helpen bij het vinden van het perfecte kostuum.r.

MAAK JOUW GARDEROBE COMPLEET MET EEN CORNELIANI PAK

Kortom, een Corneliani kostuum mag niet ontbreken in jouw garderobe. Met een pak van dit Italiaanse merk ben je altijd verzekerd van stijl, kwaliteit en duurzaamheid. Laat je adviseren door een van onze personal shoppers en ontdek zelf de wereld van Corneliani. We zijn ervan overtuigd dat je geen spijt zult krijgen van deze investering in jouw stijlvolle toekomst!