Naar boven

Co'Couture

(14) (14 artikelen)
ONTDEK DE UNIEKE STIJL VAN CO'COUTURE BIJ BLIJDESTEIJN

Co'couture is hét merk voor de moderne vrouw die op zoek is naar een eigen stijl. Dit jonge Deense merk brengt het beste van twee werelden samen: minimalistisch Scandinavisch design in een mix met de semi-nonchalante, vrouwelijke Franse stijl waar Parisiennes patent op lijken te hebben. "We are Parisiennes at heart and believe most girls are." Bij Blijdesteijn kun je terecht voor de mooiste Co'couture items, zoals stijlvolle blouses en elegante tops.

 
CO'COUTURE BLOUSE: DE PERFECTE MIX VAN STOER EN VROUWELIJK

De Co'couture blouse is een prachtig voorbeeld van de unieke stijl van dit merk. Deze blouses combineren moeiteloos met een leren broek en boots, waardoor je een stoere en vrouwelijke look creëert. Bovendien hecht Co'couture veel belang aan details, waardoor elke blouse een echte eyecatcher is.

 
CO'COUTURE SALE

Co'couture volgt de mode op de voet en brengt vooral elegante, betaalbare fashion in mooie kwaliteit voor vrouwen met "attitude", op zoek naar een eigen stijl. Bij Blijdesteijn vind je regelmatig een Co'couture sale, waardoor je deze prachtige items voor een aantrekkelijke prijs kunt shoppen.

Blijf hier op de hoogte van alle acties en evenementen
 
DE COLLECTIE BIJ BLIJDESTEIJN

Ben je benieuwd geworden naar de collectie van Co'couture? Kom dan gezellig langs bij Blijdesteijn en ontdek de unieke stijl van dit merk. Onze vriendelijke medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte outfit. En wie weet, loop jij straks de deur uit met een prachtige Co'couture blouse of een ander stijlvol item uit de sale. Tot snel bij Blijdesteijn!