In het derde weekend van september word in Tiel Fruitcorso gehouden. U kunt parkeren op één van de bestaande of tijdelijke parkeerterreinen die op bebording staan aangegeven. Deze terreinen liggen allen op loopafstand van de binnenstad en het evenement. U kunt dus winkelen, een terrasje pakken én de evenementen bezoeken! U bent van harte welkom in het centrum van Tiel en Blijdesteijn is uiteraard gewoon bereikbaar.

Fruitcorso

Op 17 september 2016 is het Fruitcorso en op zondag 18 september is het tijd voor de braderie, de tentoonstelling van de corsowagens en koopzondag.

Parkeren

Tijdens het Fruitcorso zijn de parkeerterreinen rond de binnenstad beschikbaar (behalve het terrein bij het Burgemeester Hasselmanplein). De Waalkade is het beste te bereiken via afslag Tiel (afslag 33 Tiel/Maurik). Naast de vaste parkeerterreinen zijn er ook tijdelijke parkeerterreinen, die op loopafstand van de binnenstad en het evenement liggen. Volg de gele borden en de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders. In de loop van augustus zijn er kaarten beschikbaar met de parkeermogelijkheden en omleidingsroutes. Fijn om te weten: parkeren is in het Fruitcorsoweekend gratis.

Bereikbaarheid

Dit evenement trekt altijd veel publiek. Voor de bereikbaarheid en veiligheid van inwoners, bezoekers, ondernemers en organisatoren neemt de gemeente, in overleg met de hulpinstanties, een aantal maatregelen. De binnenstad blijft hoe dan ook bereikbaar, maar soms wel net even anders.

Aanvullende informatie over de bereikbaarheid kunt u vinden bij de gemeente van Tiel.

Geef een reactie