TRENDALERT WINTER ’20 ’21

Inspireren, verrassen en verwennen is wat wij het liefste doen. Daarom zijn wij heel blij dat we jou mogen uitnodigen voor de start van een spetterend nieuw modeseizoen. In onze royale winkel is het geen enkel probleem de modeshows ook dit seizoen weer te organiseren waarbij we aandacht hebben voor ieders veiligheid. Kom dus gezellig met je moeder, vriendin of partner, ons team staat voor je klaar want jou blij maken met mooie kleding is onze passie.

AGENDA

Om er voor iedereen een gezellige dag van te maken hebben we de showtijden dit seizoen aangepast. De shows zullen even spectaculair zijn als je van ons gewend bent maar ruimer opgezet en met minder gasten per show. Op deze manier garanderen we iedereen een veilige, gezellige en inspirerende show.

DATA & TIJDEN

DINSDAG 15 SEPTEMBER 10.00 UUR & 14.00 UUR
DONDERDAG  17 SEPTEMBER 10.00 UUR & 14.00 UUR
ZONDAG  27 SEPTEMBER 12.00 UUR
DINSDAG 29 SEPTEMBER 10.00 UUR & 14.00 UUR
DONDERDAG 1 OKTOBER 14.00 UUR & 19.00 UUR

RESERVEER JOUW TICKETS

AVONDSHOW 1 OKTOBER GEHOST DOOR STYLIST MANON MEIJERS

 

Manon komt na eerder succes terug naar Tiel. Naast het presenteren van de modeshow komt ze vertellen over haar platform The Style Shrink en de kracht van kleding. Uiteraard is er na afloop tijd voor een Meet & Greet met Manon. Be there!

RESERVEER JOUW TICKETS

We werken dit seizoen met een gastenlijst en waarderen het dan ook zeer als je van tevoren kaarten reserveert. Alle shows zijn inclusief een hapje en een drankje en kosten €12.50. Wij zorgen ervoor dat jouw kaarten bij de ingang klaarliggen, hier zal ook de betaling plaatsvinden.

Om te kunnen voldoen aan de RIVM richtlijnen vragen wij om jouw e-mailadres en telefoonnummer.

De velden met * azijn verplicht