Zoe Karssen

Zoe Karssen is een jong fashion label uit Amsterdam. Het merk werd bekend met draagbare tops en broeken met uitgesproken graphics, waarin rock & roll-esthetiek werd gecombineerd met verwijzingen naar populaire cultuur. Deze unieke stijl werd opgepikt door beroemdheden als Beyoncé en Kate Moss, waardoor

Zoe Karssen sweaters uitgroeiden tot een regelrechte hype. Maar het merk is meer dan een hype: het label biedt een complete collectie dameskleding, inclusief prachtige basics.

Categorie:

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Zoe Karssen kleding

Zoe Karssen is in 2010 gelanceerd door design-duo Zoe en Quince Karssen. Het label veroverde in korte tijd de wereld met T-shirts en sweaters met opvallende slogans en graphics. Inmiddels is Zoe Karssen echter uitgegroeid tot een compleet lifestylemerk met een zeer uitgebreide collectie. Deze collectie omvat onder meer T-shirts, sweaters, knitwear, broeken, jassen en een high-end denim-lijn. Naast de uitgesproken items produceert het merk tegenwoordig uitstekende basics, gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Zoe Karssen brengt vier collecties per jaar uit, die allemaal verkrijgbaar zijn bij ons in de winkel.

Sweaters van Zoe Karssen

Hoewel Zoe Karssen inmiddels een zeer compleet merk is, blijven de sweaters een groot succesnummer. Nadat diverse celebraties in Zoe Karssen truien gespot waren, nam de vraag ernaar exponentieel toe. Maar ook zonder de ‘hulp’ van beroemdheden waren Zoe Karssen sweaters ongetwijfeld een groot succes geworden. De originele slogans en graphics zijn onmiddellijk herkenbaar en geven je een flinke dosis rock & roll-attitude. Voeg daarbij de heerlijk zachte stoffen en lekker wijde pasvormen, en je krijgt een kledingstuk dat je het liefst nooit meer uit zou doen.

Zoe Karssen verkooppunt Blijdesteijn in Tiel

Zoe Karssen wordt alleen verkocht bij de meest toonaangevende modewinkels en wij zijn als Blijdesteijn dan ook trots dat wij onszelf een Zoe Karssen verkooppunt mogen noemen. Maar wij geloven ook dat wij met onze knowhow van mode een toegevoegde waarde hebben. Onze stylisten zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van stijladvies op maat. Zo kies jij de Zoe Karssen jurk of de Zoe Karssen jeans die het best past bij jouw persoonlijke stijl en bij de rest van je outfit. Vraag nu een afspraak aan met een van onze styling experts!


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER