ZHRILL jeans voor dames

Iedereen draagt weleens een spijkerbroek. Voor sommigen wordt deze bewaard voor de casual Sunday, voor anderen is de jeans hét een basisitem van de garderobe. Wat de kledingstijl ook is: een goede, denim broek mag absoluut niet ontbreken in de hedendaagse vrouwengarderobe. Het modieuze kledingmerk ZHRILL begrijpt dat als geen ander. Het creatieve team is een bonte verzameling van modeliefhebbers, consultants en textielonderzoekers. Ze besparen kosten noch moeite om de perfecte jeans te maken. Een jeans die binnenkort in uw kast kan liggen!

Let op, dit merk is dit seizoen niet ingekocht. Bekijk onze actuele merken voor dit seizoen.

Categorie:

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Verschillende soorten ZHRILL jeans

ZHRILL heeft een uitgebreide collectie met tientallen jeans voor dames en heren. Dus of u nu een basic zwarte jeans zoekt, of een gebleekte spijkerbroek: ZHILLS heeft ongetwijfeld een mooi exemplaar voor u. Over het algemeen bestaat de collectie uit nette jeans die u bij meerdere gelegenheden aan kunt. Soms verkoopt ZHILLS een iets stoerdere broek, zoals de Amy of de Anita. Die hebben een paar speelse, kleine gaten in de pijpen. De meeste modellen zijn beschikbaar in meerdere kleuren: van een lichtblauwe wassing, tot effen grijs en van smetteloos wit tot marineblauw.

ZHRILL broek Mia is favoriet bij dames

Uiteraard heeft Zhrill een wisselende collectie van jeans. Toch zijn er een paar broeken die al meerdere seizoenen terugkomen. Bijvoorbeeld de Daffy, Sharona en de Mia. Vooral die laatste broek is ontzettend populair bij vrouwen van alle leeftijden. Dat komt omdat de ZHRILL Mia een comfortabele stretchbroek is, met een fijne pasvorm die bij heel veel dames gelijk goed zit. De taille van de Mia is medium hoog een heeft een ritssluiting. Bent u benieuwd hoe de Mia u staat? Of wilt u erachter komen welk model het beste bij uw figuur past? Onze medewerkers helpen u graag met uw zoektocht naar de ideale spijkerbroek.

De verkooppunten van ZHRILL

ZHRILL is een populair jeansmerk, dus hun broeken zijn op diverse verkooppunten verkrijgbaar. Zowel via webshops als in fysieke winkels. Zoals u zelf waarschijnlijk al heeft ervaren, is een broek een van de lastigste items om te kopen. De een is te lang, de ander zit te strak en weer een derde komt niet mooi uit bij de taille… Vaak moet u wel een paar verschillende broeken proberen voordat u tevreden bent. Daarom kunt u het beste naar onze winkel komen om een jeans te proberen. Onze medewerkers hebben een scherpe blik en zien in één oogopslag welke broek het beste bij uw figuur past!


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER