Zegna Ermenegildo

De geschiedenis van het merk (familiebedrijf) Zegna gaat terug tot de tweede helft van de 19e eeuw. Angelo Zegna, horlogemaker van beroep, begon met het weven van wol op vier weefgetouwen. Van zijn tien kinderen was het de jongste telg, Ermenegildo, geboren in 1892, die het bedrijf overnam.

De jonge ondernemer Ermenegildo was 18 jaar toen hij de Lanificio Zegna (wolspinnerij) oprichtte in 1910, in Trivero (Italië). Ermenegildo begon stoffen te produceren en moesten “de mooiste stoffen van de wereld” worden.

Categorieën: , ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Vandaag de dag zijn de Zegna-stoffen nog steeds een van de meest geprezen exportproducten van Italië, internationaal aangeduid met een rood zegel. Zegna staat vandaag de dag bekend als een van Italiaans bekendste en meest dynamische herenmode merken. Zegna richt zich voornamelijk op het produceren van suits, shirts en jeans.

Zegna collectie voor heren

Het merk Zegna is de afgelopen eeuw van generatie op generatie doorgegeven en het bedrijf kent nog altijd een sterke groei. Deze groei is onder meer mogelijk geweest door differentiatie van het aanbod, dat nu varieert van kleding tot accessoires. Vrijmoedig, grafisch en ongelooflijk hip, dat zijn de steekwoorden voor de huidige kledingcollectie van Zegna. Met bijvoorbeeld krijtstreep-pakken gecombineerd met geometrie om een onderscheidende benadering van de hedendaagse mode te creëren. Kom langs bij Blijdesteijn en ontdek te Zegna collectie voor heren:

  • Suits, slim fit pak, normale maatpakken en colberts
  • Trouwkostuum
  • Truien en vesten
  • T-Shirts en polo’s
  • Overhemden
  • Accessoires

Ontdek Zegna kleding bij Blijdesteijn Mode

Meer weten over de collectie Zegna Ermenegildo herenkleding en de unieke service van Blijdesteijn? Zegna kleding is herenmode van hoogwaardige Italiaanse klasse en mag dus niet ontbreken in het grootste stijlmodehuis in Tiel. Hier komen twee familiebedrijven samen! Kom ook naar Blijdesteijn, u bent van harte welkom!

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zegna Ermenegildo” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER