Tramarossa jeans en broeken

Tramarossa jeans zijn spijkerbroeken die gemaakt worden volgens aloude Italiaanse kleermakersprincipes. Zo verheft het merk de alledaagse spijkerbroek tot een exclusief fashion item. Dit resulteert volgens Tramarossa zelf in “the best jeans in the world”, en hoewel dit moeilijk te controleren valt, is zeker dat Tramarossa broeken er geweldig uitzien en geweldig zitten. U vindt in onze collectie Tramarossa spijkerbroeken en chino’s in verschillende wassingen en kleuren.

 
Let op, dit merk is dit seizoen niet ingekocht. Bekijk onze actuele merken voor dit seizoen.

Categorie:

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Sartoria Tramarossa jeans

Tramarossa, voluit Sartoria Tramarossa geheten, is in 1967 opgericht door Chemello Urbano in Veneto, Italië. Nadat hij geleerd had voor kleermaker, besloot hij de sartoriale principes die hij geleerd had toe te passen op jeans. Ook zag hij het merk als een reactie op de toenemende massaproductie in de modewereld. In plaats van steeds sneller en meer te produceren, neemt Tramarossa de tijd om een product te creëren dat tijdloos is. Inmiddels zijn ook Chemello’s drie zonen actief in het bedrijf, en wordt de traditie voortgezet in de familie.

Tramarossa broeken: Made in Italy

Tramarossa jeans voor heren worden gemaakt in Italië, in Veneto om precies te zijn. Deze regio staat bekend als een van de regio’s waar de beste jeans ter wereld vandaan komen. Hierdoor zijn de klanten van Tramarossa verzekerd van een spijkerbroek die geproduceerd is volgens traditionele kleermakerstradities. De broeken worden gemaakt met gerestaureerde machines uit de jaren ’50 en ’60 en een groot deel van het proces gebeurt nog met de hand. Welke Tramarossa broek u ook kiest, met Tramarossa bent u dus verzekerd van authentiek Italiaans vakmanschap.

Heren jeans van Tramarossa

Tramarossa jeans zijn naar eigen zeggen ‘de beste broeken ter wereld’. Het merk verdedigt deze gedurfde stelling door de hoogste eisen te stellen aan zijn werknemers en producten. Zo gebruikt het merk alleen de mooiste stoffen voor zijn broeken. De twee rode strepen in de selvedge denim zijn een herkenbaar teken van kwaliteit. Daarnaast besteedt het bedrijf veel aandacht aan afwerking en geraffineerde details. Voordat de handgemaakte broeken de fabriek verlaten, worden ze meerdere malen op kwaliteit gecontroleerd. Tramarossa heeft een NOS (Never Out of Stock) collectie, die zoals de naam al zegt, altijd op voorraad is. Deze spijkerbroeken zijn geschikt voor elk seizoen, en zijn een afspiegeling van de exclusieve wassingen en stijl waar Tramarossa mee bekend is geworden. De bekendste modellen uit deze collectie zijn de Tramarossa Michelangelo en de Tramarossa Leonardo.

 

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tramarossa” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER