Stone Island

Ontdek de nieuwste Stone Island collectie bij Blijdesteijn Mode in Tiel. Het merk Stone Island richt zich op een doelgroep van jong tot oud met een stoer karakter.

De uitstraling van Stone Island is sportief, vernieuwend en heeft een militair uiterlijk. Tevens is er een sterke focus op de functionaliteiten van de kleding in combinatie met een krachtig mannelijk uiterlijk. Het beeldmerk van Stone Island is het beroemde ‘kompas logo’ en zit vastgeknoopt op de linkerarm, ook wel ‘the patch’ genoemd.
Let op, dit merk is dit seizoen niet ingekocht. Bekijk onze actuele merken voor dit seizoen.

Categorie:

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Blijdesteijn biedt een breed assortiment van het kledingmerk Stone Island, kom langs en ontdek de collectie:

  • Stone Island jassen en bodywarmers
  • Stone Island truien en vesten
  • Stone Island polo’s en T-shirts
  • Stone Island broeken

Stone Island jassen

Op zoek naar een Stone Island jas? Heren jassen van Stone Island staan bekend om de kwaliteit van de stofkeuze en de bewerking hiervan. De jassen zijn erg uniek, vanwege de diversiteit aan trendy kleuren met een sportief accent. Voor een compleet overzicht van de nieuwste Stone Island jassen bent u bij Blijdesteijn Mode in Tiel aan het juiste adres. Kom langs en ontdek het brede assortiment aan Stone Island jassen.

Ontstaan van Stone Island kleding

In 1982 is het Italiaanse kledingmerk opgericht door Massimo Osti in Ravarino. Het verhaal erachter begon eigenlijk per ongeluk met een studie naar 2 verschillende steenachtige materialen. Stone Island heeft een cultuur van jarenlang onderzoek naar de beste vezels en textiel en innovatie in de kern om de meest functionele modekleding te realiseren. De ontwerpers van het merk Stone Island kregen inspiratie door te kijken naar militaire uniformen en traditionele werkkleding. Vanuit deze gedachte is het merk erin geslaagd om een kledingstijl te ontwikkelen voor de modieuze man met een sportief karakter. Het resultaat is verrassend; een kledingstuk met een fascinerende uitstraling in de nieuwste kleuren met een geweldig draagcomfort.

Kom langs en ontdek de Stone Island collectie

Ontdek de nieuwste Stone Island collectie bij Blijdesteijn Mode in Tiel. U wordt warm ontvangen door onze vriendelijke kleding adviseurs die u graag helpen. Ook kunt u een persoonlijke afspraak maken voor een tijdstip dat u goed uitkomt.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stone Island” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER