Shiwi Swimwear

Shiwi biedt trendy en uiterst betaalbare zwembroeken voor heren. Dit Nederlandse merk timmert al sinds 1960 aan de weg en inmiddels is Shiwi zwemkleding in meer dan 25 landen verkrijgbaar. Het label maakt in elke collectie gebruik van vrolijke kleuren en originele prints, waarvan u meteen zin krijgt in de tijd van zon, zee en strand. Ze noemen Shiwi niet voor niets ‘The Sunshine Brand’. Laat de zomer maar komen!

 

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Shiwi zwembroek heren

Als u op zoek bent naar een heren zwembroek die nét even anders is, dan zit u goed bij Shiwi. Shiwi zwembroeken onderscheiden zich door kleurrijke patronen en prints met een knipoog. Zwembroeken met palmen of tropische bloemenprints zorgen direct voor een vrolijk en zomers gevoel. Shorts met klassieke auto’s erop liggen misschien wat minder voor de hand, maar zijn wel minstens zo origineel. Heeft u liever een wat ingetogener stijl, dan kunt u ook slagen in de collectie van Shiwi. Kijk maar naar de effen shorts in trendy kleuren, of de heren zwembroeken met een vintage look.

Zwemshorts van Shiwi voor iedere man

Shiwi onderscheidt zich niet alleen met kleuren en prints, maar biedt ook de mooiste pasvormen. Shiwi zwemshorts zijn over het algemeen vrij kort, dat wil zeggen: ruim boven de knie. Deze stijl is geïnspireerd op klassieke surfshorts en geeft de drager een look die stijlvoller en eleganter is dan de oversized zwembroeken die tot voor kort de zwemmode bepaalden. Shiwi zwembroeken zijn dan ook perfect voor volwassen mannen met lef.

Shiwi Swimwear verkooppunt in Tiel

Als officieel Shiwi verkooppunt heeft Blijdesteijn altijd een zeer ruime collectie met de nieuwste modellen op voorraad. We kunnen ons voorstellen dat u het vanwege de grote keuze lastig vindt een Shiwi zwembroek te kiezen die past bij uw persoonlijke stijl. Onze stijladviseurs helpen u hier graag bij!

 


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER